Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Vilkår

Generelle oplysninger

Saint-Gobain Gyproc forbeholder sig ret til at foretage ændringer på sine elektroniske platforme, herunder denne hjemmeside, til enhver tid.

I den udstrækning, at der på Gyproc.dk er links til andre websites, så påtager Saint-Gobain Gyproc sig intet ansvar for benyttelsen og indholdet af sådanne links.

Gyproc.dk er en dansk hjemmeside, og dansk ret finder anvendelse for alle anliggender angående hjemmesiden.

 

Immaterielle rettigheder

Medmindre andet er angivet, tilhører de immaterielle rettigheder over dokumenterne på hjemmesiden og over de elementer, som skabes til denne hjemmeside, udelukkende Saint-Gobain Gyproc og/eller Saint-Gobain Group Entities, som ikke giver nogen licens eller rettighed ud over ret til at besøge og navigere på hjemmesiden.

Gengivelse af alle dokumenter, som offentliggøres på hjemmesiden (især fotografier, film og animationer) er alene godkendt til orientering og kun til personligt og privat brug, og enhver gengivelse eller brug af kopier, som er fremstillet til andre formål, er udtrykkeligt forbudt, medmindre der foreligger en forudgående skriftlig tilladelse fra Saint-Gobain Gyproc.

Firmanavne, logoer, produkter, brands og domænenavne, som nævnes på denne hjemmeside, tilhører alene Saint-Gobain Gyproc og/eller Saint-Gobain Group Entities og må ikke anvendes uden forudgående skriftlig tilladelse fra det berørte selskab eller den berørte enhed.

 

Information om behandling af personoplysninger

Saint-Gobain Gyproc indsamler kun personoplysninger, hvis du udtrykkeligt har overgivet sådanne oplysninger til os, f.eks. ved at sende en mail eller udfylde en formular angående abonnement af nyhedsbrev eller bestilling af vores håndbog, vil vi opbevare sådanne oplysninger for at kunne besvare og opfylde din henvendelse. Du kan til enhver tid framelde dig elektronisk kommunikation fra Saint-Gobain Gyproc, og du kan til enhver tid anmode Saint-Gobain Gyproc om at slette dine personoplysninger fra Saint-Gobain Gyprocs systemer.

Saint-Gobain Gyproc udveksler ikke personoplysninger med tredje parter.

Vi kan identificere en virksomhed ved hjælp af dens IP-adresse, hvis virksomheden har registreret den, og informationen dermed er offentlig. 

Henvendelse/spørgsmål angående disse Vilkår / Legale forhold kan rettes til:

Databeskyttelsesrådgiver:

Persondata.dk@saint-gobain.com

Gyproc Håndbogen

Gyproc Håndbogen indeholder oplysninger om Gyproc systemer og produkter og kan være en hjælp i projekteringsarbejdet.

 

Gyproc Service Charter

Her får du en oversigt over vores tillæg og ydelser samt leveringsvilkår.