Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Tak for en god byggerimesse

Tak for et godt Byggeri’16 og tak til alle dem der lagde vejen forbi vores stand. Vi håber du fik masser af inspiration og brugbar viden med derfra, og hvis ikke så har vi sammenfattet vores løsninger her.

Slagsikre og skruefaste vægge med Gyproc Habito

Vi havde i år valgt at sætte særligt fokus på vores nye ekstremt stærke gipsplade Gyproc Habito, som du havde mulighed for at teste på standen. 10 gange så robust som en traditionel gipsplade, og perfekt til ekstra ”hårde” miljøer, hvor gipsvæggen skal kunne holde til lidt af hvert. Og så er den skruefast.

Faktisk kan du hænge helt op til 40 kg med bare én enkelt helt almindelig træskrue. På Byggeri ’16 kunne du ikke bare se mulighederne for ophængning af køkkenskabe og TV direkte i pladen, men det var også muligt at tage en tur på vores klatrevæg, hvor grebene var sat fast direkte i pladen med helt almindelige træskruer.

Undgå fugtskader med Glasroc H Storm

På Byggeri ’16 var det også muligt at se vores fugtsikre løsning til ydervægge Glasroc H Storm, som  er vores gipsbaserede vindtætningsplade. Et godt valg hvis du vil sikre dig imod fugtskader og undgå dyre regninger. Pladen indeholder ikke magnesiumdioxid og er klassificeret som den bedste kategori H1 i henhold til europæisk standard. Den tåler direkte eksponering af vejrliget i 12 måneder inden facaden monteres.

Lydtætte gipsvægge med ACOUnomic og XR

På Byggeri ’16 kunne du også se mere om hvordan du får en optimal lydreduktion i indervægge med Gyproc XR og Gyproc ACOUnomic. Gyproc XR er et unikt system med stålregler til høj lydreduktion, som effektivt formindsker lydtransmissionen gennem væggen. Gyproc XR kan kombineres med Gyproc ACOUnomic kantprofiler med indbyggede akustiske tætningslister, så du helt slipper for akustisk fugemasse.

Skab et godt lydmiljø med akustisk regulering

På Byggeri ’16 fremviste vi ligeledes nogle af vores løsninger indenfor akustik. Her kunne du se videoen om Gyptone Kant D2, vores nye skjulte skinnesystem til akustiklofter samt se vores nye akustikplader med fine 3 x 3 mm perforeringer.

Men vi satte også fokus på akustik i boliger med vores nye mikrosite akustikiboligen.dk, hvor du med egne ører kan høre forskellen på et køkken og en stue med og uden akustisk regulering.

Vil du vide mere

Vil du vide mere om dine muligheder med Gyproc systemløsninger?