Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Privat beboelse i Halden - Gyptone akustikloft i stue
Privat beboelse i Halden - Gyptone akustikloft
Privat beboelse i Halden - Gyproc vådrumsvægge

Privat beboelse Halden, Norge

Arkitekttegnet parcelhus i moderne stil med store åbne rum har gjort det nødvendigt at tage højde for akustisk regulering i projekteringen for at sikre en god rumakustik. Løsningen blev at integrere Gyptone BIG akustikplader i loftet i samtlige rum. Man valgte en plade med en diskret mønsterperforering, med en perforering hvor hullerne kun er 3 x 3 mm, hvilket betyder, at de knapt er synlige på loftsfladen.

Alle vægge er bygget med hårde, skruefaste gipsplader, der gøre det let at montere reoler, fjersyn og lignende på væggen uden bruge af rawlplugs. I boligen har man ikke nogen lister mod loftet og rundt om vinduerne er der brugt Gyproc løsninger med forstærkningsplader, stålprofiler og AquaBead hjørnespartelprofiler. Dette er med til at skabe rene liner og glatte overflader i rummene.

I teknikrummet har man valgt at anvende Gyproc AP 25 akustikprofiler for at sikre en god lydisolering.

Dette er en bolig med smarte gipsløsninger hele vejen igennem.

Projektinformation

By
Halden
Land
Norge
Projekt år
2016
Bygherre
Privat
Entreprenør
Mesterbygg Halden AS