Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Pharma Science Center med Gyproc THERMOnomic ydervægssystem - miljø
Pharma Science Center med Gyproc THERMOnomic ydervægssystem - byggeri

Pharma Science Center

Pharma Science Building er en ny, moderne laboratoriebygning til Det Farmaceutiske Fakultet - en del af Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Nørre Campus.

Pharma Science Building skal være samlingspunktet for det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Nye og eksisterende bygninger er forbundet via et atrium og indendørs gangbroer, og bl.a. gennem etableringen af nye laboratorier og fælles faciliteter bliver tværgående forskningssamarbejder mellem flere institutter mulig.

Byggeriet af Pharma Science Bygningen var fra start udfordret med hensyn til opførelse af facader, da der i tidsplanen kun var afsat 45 dage til dette arbejde. Det krævede at projektet blev gennemset for yderligere optimeringer, for at kunne imødekomme denne tidsramme. Arkitekten havde fra start, beskrevet byggeriet med lette facader med Gyproc THERMOnomic ydervægssystem. Dette ydervægssystem danner den bagvedliggende konstruktion for den endelige facadebeklædning med tombak-plader.

Kort

Projektinformation

By
København
Land
Danmark
Projektstørrelse
5130 m2
Projekt år
2014
Bygherre
Bygningsstyrelsen
Arkitekt
Arkitektfirmaet C.F. Møller
Bygningsingeniør
Moe & Brødsgaard
Entreprenør
ELINDCO Byggefirma A/S
Hovedfordele
Stålkassetter af specialfremstilllet konstruktionsstål var med til at sikre et effektivt byggeri.