Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Pandora Domicil facade
Pandora Domicil mødelokale

Pandora Domicil

Pandoras nye 14.000 m2 domicil på Havneholmen centralt i København stod klar i 2016, og består af kontorareal med plads til 550 ansatte samt kælder og parkeringsfaciliteter. Det nye kontor består af to bygninger, der er forbundet med en mellembygning af glas.

Domicilet er et de byggerier, der har nydt særligt godt af fordelene med de nye Habito® letfibergipsplader som en del af de brandsikre og lydisolerende indervægge. For at opfylde entreprenørens krav til brand på 60 minutter og en lydisolation på 52 dB, blev krydsfiner erstattet med Habito letfibergipsplader i indervæggene, for at undgå træ i konstruktionen og effektivt opfylde kravene til både brand og lyd.

Da Habito-pladen også har en skruefast overflade, blev pladerne ligeledes anvendt i de dele af væggene, hvor der var et  behov for at hænge tunge genstande, som fladskærme op direkte i væggen.

Kort

Projektinformation

By
København
Land
Danmark
Projektstørrelse
14.000 m2
Projekt år
2016
Bygherre
Skanska A/S
Arkitekt
Bystrup Arkitekter & Designere
Entreprenør
KPC København A/S
Hovedfordele
En funktionel bygning med skruefaste overflader samt overholdelse af de lyd- og brandmæssige krav uden anvendelse af træ i konstruktionen.