Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Gyptone Akustiklofter på Gentofte Hospital
Gyptone lofter på Gentofte Hospital - operationsstue

Gentofte Hospital

Det nye behandlingscenter strækker sig over 14.000 m2 plads, der rammes ind af hospitalets originale konstruktion, der former et ottetal. Centret er skabt som to atriumgårde. Glas korridorerne forbinder disse nye bygninger med de eksisterende.

Nye operationsstuer og sengeafdelinger er placeret på første og anden etage i centret. Der blev valgt et Gyptone akustikloft til alle loftarealer i det nye behandlingscentret, og på grund af de høje hygiejnekrav blev Gyptone BIG Base valgt til alle operationsstuer.

Derudover blev der i 12 af disse operationsstuer etableret åbninger i Gyptone loftet for at få plads til et sterilt Laminar Airflow luftrensningssystem, der er en speciel teknologi, som anvendes under operationer, hvor det er afgørende af man kan undgå luftbåren infektion.

Kort

Projektinformation

By
Hellerup
Land
Danmark
Projektstørrelse
14.000 m2
Projekt år
2014
Arkitekt
Arkitektfirmaet C.F. Møller
Entreprenør
BGB