Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Erhvervsakademiet Aarhus Facade
Erhvervsakademiet Aarhus Trappe
Erhvervsakademiet Aarhus Atrium

Erhvervsakademiet Aarhus

Erhvervsakademiet Aarhus er en moderne kvadratisk atrium bygning, der med dets lyse og kreative atmosfære sætter rammerne for et inspirerende og åbent studiemiljø.

Bygningen er et af de første større nulenergihuse i Aarhus. Med 900 m2 solceller på taget og et varmegenvindingsanlæg er bygningens energiforbrug fuldstændigt baseret på vedvarende energi. Bygningen består primært af lette løsninger baseret på gips og stål, og facaden er beklædt med en kobberlegering i kassetter af varierende bredder og dybder.

Som centrum for det hele er det store atrium, hvor den særlige udformede trappe, samler atriummets etager og skaber et lyst og åbent rum. Klasselokalerne er placeret rundt omkring atriummets facader, mens mødelokalerne er indbygget som frit hængende glasbure, der flyder ind i atriummet og bidrager til bygningens rumlige oplevelse.

Kort

Projektinformation

By
Aarhus
Land
Danmark
Projektstørrelse
6400 m2
Projekt år
2014
Bygherre
COOP Invest A/S
Arkitekt
SAHL Arkitekter A/S
Entreprenør
C. C. Contractor A/S
Hovedfordele
En bæredygtig løsning og et af de første større nulenergihuse i Aarhus.