Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Equinor Business Centre mødelokale med akustikloft fra Gyproc
Equinor Business Centre foyer med Rigitone akustikloft fra Gyproc
Equinor Business Centre Selskabslokale med Rigitone akustikloft fra Gyproc

Equinor Business Centre

Equinor Business Centre er et konferencecenter med plads til op imod 500 personer til konferencer og 378 til selskaber. I projektet blev der stillet store krav til, at mødelokaler og selskabsarealer skulle være fleksible, og der er derfor anvendt flytbare vægge for hurtigt at kunne ændre på lokalernes størrelse og funktion. Ud over konference- og selskabslokaler rummer centret en restaurant med 232 siddepladser, auditorium, biograf, lounge og et VIP område.

Renoveringsprojektet er lavet i tre etaper over flere år. Der er taget udgangspunkt i Statoils guidelines for farve- og materialevalg, og igennem hele projektet har konsulenter fra Gyproc arbejdet sammen med bygherre og kunstnere om at finde de rigtige løsninger i forhold til  af konstruktion, materialer, overflader og specialdesign. De har derudover hjulpet med udarbejdelse af udbudsmaterialet.

Centeret skal kunne rumme mange forskellige kunder fra både nationale og internationale, og det skal bruges til mange forskellige typer arrangementer, hvorfor der er lagt stor vægt på, at det er let at orientere sig og at kunderne får en god rumoplevelse.

Kort

Projektinformation

By
Stavanger
Land
Norge
Projektstørrelse
5000 m2
Projekt år
2014
Bygherre
Equinor ASA
Arkitekt
Link Arkitektur
Entreprenør
O. Torjussen & Sønner AS
Hovedfordele
Et godt samarbejde med bygherre og kunstnere om at finde gode løsninger for en fleksibel indretning