Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Akustisk regulering på Dyvekeskolens musiklokale
Akustisk regulering på Dyvekeskolens musiklokale

Dyvekeskolen

Dyvekeskolen på Amager blev i 2014 kåret som Årets Skolebyggeri efter en gennemgribende renovering, hvor også de oprindelige lofter i klasselokaler og gangarealer blev fornyet. Her valgte arkitekterne bag renoveringen, KANT arkitekter, at opsætte Gyptone Quattro akustikloft, fordi disse klassiske, perforerede gipsplader arkitektonisk ligger tæt op ad de oprindelige lofter, og fordi Gyptone Quattro lever op til de nyeste, strenge akustikkrav fra Københavns kommune.

Den æstetiske kvalitet var afgørende for valget af Gyptone Quattro, men det spillede også en væsentlig rolle, at gipspladerne modsat andre løsninger kan tåle det ”hårde” skolemiljø med aktive skoleelever – og at de kan males og nemt repareres. Der blev udført en række lydmålinger for at dokumentere, at man i lokalerne med de perforerede gipsplader – i kombination med Ecophon vægabsorbenter – kunne leve op til kommunens skærpede krav om en efterklangstid på blot 0,4 sekunder.

En af Danmarks førende akustikere, fra Grontmij Acoustica, stod i spidsen for testforløbene. Samtidig blev der gennemført en brugerundersøgelse, hvor skolens lærere udtalte sig begejstret om løsningen, der ifølge brugerne ikke blot giver god lyd, hvor støj fra elever holder sig på et behageligt niveau, men samtidig sikrer, at tale går klart igennem.

Kort

Projektinformation

By
København
Land
Danmark
Projektstørrelse
1800 m2
Projekt år
2014
Bygherre
Københavns Ejendomme
Arkitekt
KANT Arkitekter
Akustiker
Grontmij Acoustica v. Claus Møller Petersen
Entreprenør
Enemærke & Petersen A/S
Hovedfordele
Æstetisk løsning, der lever op til de høje krav til god akustik samt god funktionalitet og totaløkonomi.
Akustiske egenskaber
klarer krav test