Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Gyptone BIG Curve Quattro 41 Link Mobility kontor
Gyptone BIG Curve Quattro 41 Link Mobility loftdetalje
Gyptone BIG Curve Quattro 41 Link Mobility loftdetalje med vindeltrappe

Bølget loft med BIG Curve Quattro 41

Ikke alle arkitekter bygger med lige linjer og rette vinkler.

Da Link Mobility byggede sit nye kontor, ville man have et loft der både var funktionelt og spektakulært. Gyptone BIG Curve 41 gjorde det muligt at gøre deres vision til virkelighed – kurver og fremragende akustik, i den samme løsning.

Med kun 6.5 mm tykkelse, og med elasticiteten til at blive bøjet til en radius på 1,2m (våd) eller 2,2m (tør), er BIG Curve Quattro 41 ideel til moderne kontorer og offentlige rum. Pladernes lange format, gør det muligt at skabe store, attraktive og ubrudte loftoverflader, uden synlige samlinger.

For at opnå bedst muligt slutresultat, kombinerede Link Mobility Gyptone BIG Curve med elegant væg- og loftbelysning, samt kantfri overgang mellem væg og loft, for at skabe en kontinuerlig bue.

Ved at bruge BIG Curve, undgik man at gå på kompromis med lydkvaliteten. Som med alle andre Gyptone-produkter, har BIG Curve egenskaber der skaber fremragende akustik, med visuelt betagende udseende og komfortabelt indeklima.

Kort

Projektinformation

By
Kolding
Land
Danmark
Bygherre
Link Mobility
Hovedfordele
God akustik og visuelt betagende.