Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Få inspiration og information

På denne side kan du som projekterende finde link til inspiration og få relevant information til projekteringsfasen.

Projekterende

Hos Gyproc har vi nu i mange år indsamlet erfaring, og vi udfører konstant tester og kvalitetskontroller på vores produkter og løsninger. Dette sikrer at kunder altid får de mest optimale tekniske og praktiske løsninger.  Denne viden stiller vi til rådighed dels gennem vores Gyproc Håndbog, tekniske anvisninger, certificeringer og hjemmeside, men også gennem vores rådgivende konsulenter og teknikere.

Vi arbejder tæt sammen med arkitekter, ingeniører og andre projekterende, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at optimere dine byggeprojekter og gøre din idé til virkelighed. Derfor, har vi her på siden samlet relevant materiale, som kan hjælpe dig både i idéfasen, men selvfølgelig også i projekterings- og planlægningsfasen.

Du kan blandt andet hente vores Gyproc Håndbog, som er et praktisk værktøj til dig som projekterende. I Håndbogen kan du blandt andet finde detaljeret information om vores konstruktioner og specialløsninger.

I vores BIM bibliotek kan du udover at downloade BIM objekter også downloade typedetaljer, og få yderligere information om, hvorledes sammenbygningen med andre bygningsdele udføres for at kunne overholde specifikke lyd- og brandkrav.

Derudover kan du på vores hjemmeside finde certificerede miljødeklarationer som EPD’er og indeklimamærkninger, så du har mulighed for at vurdere vores løsninger ud fra et miljømæssigt perspektiv.

Wallselector i projekteringsfasen

Wall Selector

Med vores digitale værktøj Wall Selector kan du nemt og hurtigt finde den korrekte indervæg, som effektivt opfylder dine krav og behov til byggeriets funktion.

byggeoptimering - huse lavet af pengesedler

Byggeoptimering

Ved at anvende Gyproc ByggeOptimering kan du optimere byggeprojektets økonomi, fra projektets start og hele vejen igennem byggeprocessen.

Gyproc håndbog

Gyproc Håndbog

I Håndbogen finder du de væsentligste projekteringsdetaljer for Gyproc systemer. Brug den for valg af konstruktioner og detailløsninger.

Miljødokumentation

Vores certificerede miljødeklarationer gør det muligt for dig som projekterende, at vurdere vores byggematerialer i et miljømæssigt perspektiv. 

Gyproc Projektering

BIM objekter og typedetaljer

Under dokumentation finder du diverse BIM objekter og typedetaljer klar til download, der kan hjælpe dig i projekterings- og planlægningsfasen.

børn ved akustikplader

Inspiration

Gyprocs løsninger og viden har været med til at gøre flere store projekter til virkelighed. Her kan du finde inspiration til dine næste projekter.