Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Et godt arbejdsmiljø

Gyproc har en OHSAS 18001 certificering, hvilket betyder at vi har forpligtet os til at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Derfor har vi en systematisk tilgang til at identificere og reducere ulykker.

Sikkerhed

Vores politikker for et sikkert og sundt arbejdsmiljø 

På linje med en stor del af industrien omfatter Saint-Goban Gyproc’s arbejdsmiljøpåvirkninger primært de kemiske, psykosociale og fysiske – herunder ergonomiske – påvirkninger samt ulykkesrisiko. Vi har en risikobaseret tilgang til identifikation og analyse af de enkelte påvirkninger, og har en veletableret og effektiv arbejdsmiljøorganisation til at håndtere forbedringsområderne.

Udgangspunktet for vores politik er at alle skader, arbejdsulykker og erhvervsrelaterede sygdomme er uacceptable. Gennem vores engagement inden for miljø, sundhed og sikkerhed vil vi håndtere vores ansvar for de påvirkninger vores aktiviteter har på både medarbejdere, kunder, myndigheder og andre relevante interessenter.

Vi forpligter os til arbejde engageret og målrettet gennem forebyggelse for at opnå vores absolutte mål om nul arbejdsulykker og nul arbejdsrelaterede sygdomme, og begrænse indvirkningen af vores aktiviteter på miljøet.

Læs hele vores Sikkerheds- og Arbejdsmiljøpolitik

Læs hele vores Sundhedspolitik

Gyproc har en OHSAS 18001 certificering, hvilket betyder at vi har forpligtet os til at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Derfor har vi en systematisk tilgang til at identificere og reducere ulykker.