Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Optimerede løsninger

Som en førende innovatør, producent og leverandør har vi stort fokus på at tilbyde funktionelle og miljøvenlige løsninger - nu og i fremtiden. Vi har specialiseret os inden for lydisolerende løsninger til vægge, lofter og etageadskillelser.

Hvem er vi?

Gyproc tilbyder kompetencer og løsninger med fokus på et godt indeklima og komfort. Vi udvikler og leverer innovative, sikre og bæredygtige systemer til letbyggeri, primært til indvendige vægge, lofter og facader. Vores systemer er baseret på gips og stål, som er 100% genanvendeligt.

Leverer indendørs komfort for mennesker
Vores ambition er at levere innovative, økonomiske og bæredygtige løsninger, der bidrager til et godt indeklima for mennesker. Vi støtter vores kunder med kompetence og løsninger fra de tidlige faser af byggeprocessen til det færdige byggeri.

Optimering af bygningens kvalitet og økonomi
Vores letbyggeri systemer er innovative løsninger, der opfylder de funktionelle krav til bygningens lydisolering, akustik, brandbeskyttelse, fugtbeskyttelse og holdbarhed. Med vores viden kan vi hjælpe med at optimere bygningen ud fra funktionalitet, omkostninger og bæredygtighed. Læs mere om Gyproc ByggeOptimering.

Lydisolerende og rumakustiske løsninger
Hos Gyproc har vi specialiseret os inden for lydisolerende løsninger. Ved at kombinere vores gipsplader med komplementerende produkter i vægge, lofter og etageadskillelser, kan næsten alle ønskede niveauer af lydisolation opfyldes. Læs mere om gipspladers lydisolerende egenskaber.

Bæredygtighed
Som en førende innovatør, producent og leverandør har vi stort fokus på at tilbyde miljøvenlige løsninger – nu og i fremtiden. Vores systemer er baseret på gips og stål, som er fuldt genanvendeligt. Gips er et naturprodukt og recirkuleret gips genbruges til nye produkter. Gips indeholder ingen farlige komponenter eller emissioner, og er et materiale der gør det muligt at bygge lette og fleksible konstruktioner.

Innovation
I løbet af årene har vi lanceret mange innovative løsninger. Og vi vil fortsætte med at udvikle og tilbyde bæredygtige innovationer og løsninger til markedet med fokus på at skabe værdi for kunden og slutbrugeren.

Produktion i verdensklasse
Vores produktionsstyringssystem og World Class Manufacturing programme (WCM) sikrer et højt niveau af sikkerhed, kvalitet, produktivitet og bæredygtighed i vores produktion.

En del af Saint-Gobain Group
Gyproc er en del af den internationale Saint-Gobain Group, grundlagt i Frankrig i 1665. Saint-Gobain har ca. 170.000 ansatte i 67 lande. Saint-Gobain designer, producerer og distribuerer materialer og løsninger, der er nøgle ingredienser i den enkeltes velfærd og fremtiden for os alle. De kan findes overalt i vores leverum og daglige liv: i bygninger, transport, infrastruktur og i mange industrielle applikationer. De bidrager til komfort, ydeevne og sikkerhed, samtidig med at de adresserer udfordringerne for bæredygtig konstruktion, ressourceeffektivitet og klimaændringer.

Saint-Gobain ejer varemærket Gyproc®.

FAKTA

Etableret: 1972

Antal medarbejdere: 150

Adresse:
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg,

Tlf.: 59 57 03 30
E-mail: info.gyprocdk@saint-gobain.com

 

Gyproc A/S er en del af Saint-Gobain. 

Saint-Gobain grundlagt: 1665

Saint-Gobain i Verden: 67 lande

Antal medarbejdere: mere end 170.000