Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Weber MØRTELVÆLGER - et unikt murerværktøj

2 November 2015

Kender du Webers MØRTELVÆLGER? Et super nemt onlineværktøj, som hjælper dig med at vælge den rette kombination af mørtel og mursten - et valg, der har afgørende betydning for det endelige resultat. Hvis du ikke kender den - så har du chancen nu, den er nemlig blevet opdateret, og så er der lavet en ny anvendelsesvideo.

MØRTELVÆLGEREN fra Weber er efterhånden en fast del af mange mureres hverdag. Vi arbejder løbende på at forbedre anvendeligheden og har derfor lavet forskellige opdateringer. Der er blandt andet tilføjet 21 nye varianter af mursten, og vi har lavet en kort video, der beskriver hvordan MØRTELVÆLGEREN fungerer. Alle mursten i MØRTELVÆLGEREN er fysisk testet i vores udviklingsafdeling for at sikre kvaliteten af vores anbefalinger.

Samlet set indeholder Webers MØRTELVÆLGER nu ikke mindre end 407 forskellige mursten fra seks forskellige teglværker, som sammenholdt med Webers 14 typer opmuringsmørtler giver rigtig mange kombinationsmuligheder.

Så brug Webers MØRTELVÆLGER for at gøre valget så enkelt og sikkert som muligt - og opnå den bedst mulige kombination!

Du finder Webers MØRTELVÆLGER på vores hjemmeside www.weber.dk og i Weber App’en, lige til at downloade til telefon eller iPad.

Weber MØRTELVÆLGER – den rigtige mørtel til den valgte sten!