Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Weber lancerer nye ”grønne” gulvprodukter

19 Maj 2015

Saint-Gobain Weber har efter flere års udvikling med Weber kolleger i Norden lanceret fire nye bæredygtige gulvprodukter. De ledende principper ved udviklingen har været at forbedre ydeevne og anvendelighed, reducere miljøpåvirkningen og forbedre indeklimaet. Resultatet er fire nye EPD-verificerede gulvprodukter med bl.a. reduceret CO2-påvirkning og lavere emissioner.

”Baggrunden for de fire nye produkter har været at reducere den miljømæssige påvirkning fra brug af flydemørtel i afretningslaget. Hos Saint-Gobain Weber spiller miljøhensynet altid en vigtig rolle i produktudviklingen, og vi har arbejdet med både råvarer, produktion og arbejdsmiljø i udviklingsprocessen,” siger produktchef Henning Fromsejer Jensen fra Weber.

De nye produkter er specielt udviklet til de professionelle gulventreprenører, og der er derfor lagt ekstra vægt på produkternes egenskaber under pumpning. Den nye serie har derfor forbedrede flydeegenskaber, sammenflydning og mindre modstand i pumpen

”Det er ikke kun de miljømæssige egenskaber, der er tydeligt forbedret, også forholdene omkring udlægningen for gulventreprenørerne er der tænkt på. De nye produkter leveres i 20 kg sække i stedet for 25 kg, og så arbejder vi på de sidste detaljer på et nyt og mere ergonomisk pumpeværktøj, som vil være en klar arbejdsmiljømæssig forbedring for den udførende”.

De fire nye Weber-gulvprodukter giver hurtigere udlægning og kortere tørretider. Det betyder en bedre bearbejdelighed, mulighed for meget korte tørretider og dermed en forbedret totaløkonomi.

”Gulvprodukterne er mere målrettede mod udvalgte anvendelsesområder. De er beregnet til bolig, erhverv og kontorbygninger, men ikke til tung industri. De nye produkter er primært beregnet til at blive pumpet og kan selvfølgelig fint anvendes i vores pumpebiler,” slutter Henning Fromsejer Jensen.