Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Vi skal forvente mere af fremtidens vægge

16 Maj 2018
Gyproc Habito indervæg ophængning

Vi skal forvente mere af fremtidens vægge, i hvert fald hvis du spørger os. For hvorfor blive ved det gamle, når vi kan bygge bedre, hurtigere og mere bæredygtigt? Derfor satte vi også endnu en gang fokus på vores nyeste løsning til indervægge - Gyproc Habito® - på dette års Byggerimesse.

Gyproc Habito® er egentlig ikke en ny løsning. Vi har efterhånden haft vores Habito-gipsplader i et par år, efter vi valgte at sende den ordinære fibergipsplade på pension, men for de fleste er Habito® ny, for det er nemlig en ny måde at bygge indervægge på. Og det er en helt ny form for gipsplade, der udfordrer den måde vi tænker om gips på.

Pladen er nemlig ikke bare langt mere robust end standard gipsplader, den er også mere robust end fibergips, så det giver nogle helt nye muligheder for at bruge gips i hårdføre miljøer. Men det er ikke bare styrken der ændrer dagsordenen, for Habito-pladen har nemlig også en skruefast overflade, og det betyder at du ikke længere behøver forboring, plugs eller andet besværligt. Nu kan du hænge det hele op direkte i gipsvæggen, så du slipper for at bruge for eksempel krydsfiner eller en tungere fibergipsløsning.

Hos Gyproc har vi stort fokus på byggeoptimering, og Habito finder ofte vej ind i vores byggeoptimerede løsninger. Her har vi nemlig fokus på en optimal byggeproces og en bedre konstruktion, alt sammen med henblik på at holde en lav totalpris. For det skal kunne betale sig for vores kunder at bygge optimeret, og det behøver ikke at være dyrt at bygge godt. Det handler bare om, at tænke sig godt om tidligt i byggeprocessen. Bygges der vægge med Habito er der nemlig mange fordele, også på bundlinjen. Habito-pladerne monteres nemlig akkurat som standard gipsplader, og det gør monteringsprocessen enkel og hurtig.

Vores ambition er altid at levere løsninger med fokus på et godt indeklima og komfort, hvad enten det er for slutbrugeren eller ude på byggepladsen, og med Habito fås både et bedre arbejdsmiljø for dem der står med vores løsninger i hånden, og slutbrugerne får et bedre slutresultat med bedre lydisolering, højere brandsikring og en væg klar til direkte ophængning. Derudover, er alle Gyproc systemer 100% genanvendelige og har dokumenterede miljøvaredeklarationer (EPD).

Få mere information om Gyproc Habito®  her på hjemmesiden eller læs mere om dine muligheder med Gyproc ByggeOptimering.

Jeg ønsker mere information om Habito.

Jeg ønsker at vide mere om ByggeOptimering.