Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Skær fugetiden væk

30 September 2014

Ved at anvende Gyproc ACOUnomic kantprofiler med pålimede tætningslister, behøver lydisolerende gipsvægge ikke fugning omkring pladerne for at opfylde lydkravene i BR10.

Ved opførelse af lydisolerende indervægge med gipsplader, kræver det normalt ekstra arbejde at fuge omkring pladerne. Men hvis du i stedet bruger Gyproc ACOUnomic kantprofiler med pålimede tætningslister til montagen, sparer du hele fugetiden væk. Samtidig slipper du for udgifter til fugemasse og fugepistol. 


Frigør en arbejdsmand"
Normalt skal du fuge efter monteringen af første lag gips, når du opfører vægge med krav til lydisolering. Det bliver hurtigt dyrt i arbejdstid. ACOUnomic kantprofiler fra Gyproc har gjort, at vi har sparet en hel mands arbejde,” siger montør Peter Willumsen fra Bal Byg A/S i Ballerup. Hans firma har lige opført 6 etager i en ny kontorbygning, hvor man har valgt at opbygge indervægge med Gyproc ACOUnomic kantprofiler. 

Få større fleksibilitet
”Kantprofilerne er mere fleksible at arbejde med end fugeløsningen. Når man vælger at fuge, skal man påregne 5-7 mm luft i tilskæringen af gipspladerne i inderste pladelag, men det behøver man ikke når man anvender Gyproc ACOUnomic. Det gør montagen både hurtigere og lettere. Løsningen opfylder de samme BR10-krav til lydisolering som en traditionel fugeløsning,” siger Peter Willumsen. 

Derudover slipper du for ubehagelige arbejdsstillinger i forbindelse med rengøring og fugning mod gulvet. Du undgår også at bruge tid på støvsugning og aftørring med en fugtig klud. 

Læs mere om Gyproc ACOUnomic