Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Saint-Gobain på Building Green i Forum: Oplev bæredygtighed i alle byggeriets faser

7 Oktober 2014

Mød Verdens største byggevareproducent, Saint-Gobain, på Building Green i Forum og oplev, hvordan man i praksis gør moderne nybyggeri og bygningsrenovering bæredygtigt i alle faser. Seks Saint-Gobain-selskaber sætter ”grønt” fokus på alle led – fra produktion og transport over byggepladsen og livet med bygningerne til genbrug.

På Saint-Gobain standen kan man blandt andet opleve en spændende model, der visualiserer, hvordan klima, miljø og arbejdsforhold kan tænkes ind i hver enkelt detalje i byggeriet. Det er en hel lille by med fabrikker, huse med grønne tage og fokus på indeklimaforhold – herunder lyd, lys og luft – transport af byggevarer, arbejdsmiljø osv.

Der vises også film fra nogle af de mest spændende bæredygtighedsprojekter herhjemme i år, herunder Green Solution House og DTU’s Solar Decathlon-projekt.

Mød de dygtigste eksperter

Man kan på standen møde de bedste fagfolk fra hver af de seks Saint-Gobain-selskaber. Og der er mulighed for, at professionelle og studerende kan drøfte deres projekter og ideer med dem. Hensigten er, at gæsterne skal gå oplyste og inspirerede fra standen, så de selv kan arbejde videre med bæredygtige principper og produkter i byggeriet.

Saint-Gobain er en markant aktør på det danske byggemarked – med en forpligtelse over for klima og miljø. Derfor er de enkelte produkters miljøpåvirkning dokumenteret i alle led med tredjeparts-verificerede EPD’er.

De seks danske Saint-Gobain-selskaber på fællesstanden er Ecophon, GLASSOULTIONS, GYPROC, ISOVER, WEBER og Saint-Gobain GLASS.