Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Saint-Gobain på Building Green 2016 i Forum

25 Oktober 2016
Saint-Gobain på Building Green 2016 i Forum

Oplev bæredygtighed i praksis

Byggeri skal være bæredygtigt i alle faser – lige fra projektering over produktion til genbrug. Saint-Gobain er med på Building Green i Forum 2.-3. november 2016 for at vise, hvordan vi praktiserer bæredygtighed.

Mød en af verdens største byggevareproducent, Saint-Gobain, på Building Green i Forum og oplev, hvordan man i praksis gør moderne nybyggeri og bygningsrenovering bæredygtigt i alle faser. Seks Saint-Gobain-selskaber sætter ”grønt” fokus på alt fra projektering over produktion, transport til byggepladsen og livet med bygningerne for at ende i genbrug.

På Saint-Gobains stand kan du blandt andet opleve, hvordan miljøvaredeklarationer anvendes i praksis når en bygnings bæredygtighed bestemmes efter principperne i DGNB. Lær mere om, hvordan klima, miljø og arbejdsforhold kan tænkes ind i hver enkelt detalje i byggeriet med fokus på indeklima – herunder lyd, lys og luft – transport af byggevarer, arbejdsmiljø osv.

Mød vores eksperter

Vores dygtige fagfolk fra hver af de seks Saint-Gobain-selskaber er på standen og der er mulighed for, at professionelle og studerende kan drøfte deres projekter og ideer med dem. Vi ønsker, at vores standgæster går oplyst og inspireret fra standen, så de selv kan arbejde videre med bæredygtige principper og produkter i byggeriet.

Saint-Gobain er en markant aktør på det danske byggemarked – med en forpligtelse over for klima og miljø. Derfor er de enkelte produkters miljøpåvirkning dokumenteret i alle led med tredjeparts-verificerede EPD’er.

De seks danske Saint-Gobain-selskaber på fællesstanden er Ecophon, Glassolutions, Gyproc, Isover, Weber og Saint-Gobain Glass.