Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Saint-Gobain fejrer 350 års jubilæum

31 Marts 2015

I år fejrer Saint-Gobain sit 350-årsjubilæum, som koncernen vil markere ved at fortælle om dens lange historie, samt hvilke visioner den har for fremtiden. I løbet af 2015 vil der være mange aktiviteter over hele verden. Festlighederne begyndte i Shanghai d. 9. januar og afsluttes i Paris i oktober.

 

SAINT-GOBAIN, EN KONCERN MED FOKUS PÅ FREMTIDEN

Saint-Gobain blev etableret i 1665 af Ludvig XIV og Jean-Baptiste Colbert, og er dermed den ældste virksomhed i Paris. Koncernen har gennem sin lange historie tilpasset sig omverdenens mange forandringer.

Saint-Gobain bygger på erfaringer fra fortiden og planlægger fremtiden. 

“Dette jubilæum er en mulighed for at synligøre vores styrke, som er oparbejdet gennem 350 års erfaringer og innovation. Vores mange års erfaring betyder, at vi forstår og fokuserer langsigtet.

Det giver os en tryghed, og de muligheder der kræves for en kontinuerlig tilpasning til omverdenens forandringer. Vores lange historie er et bevis på, at vores virksomhed konsekvent har udvidet grænserne og har taget teknologiske udfordringer op. Når vi ser tilbage og ser på verden i dag, og hvad vi gør, er vi overbeviste om, at der er mange gode grunde til at tro på fremtiden. Så det er med fokus på fremtiden og innovation, at vi fejrer dette jubilæum. Det er vores optimisme, som vi ønsker at dele i løbet af 2015,” siger Pierre-André de Chalendar, præsident og CEO i Saint-Gobain.

 

ET ÅR FYLDT MED JUBILÆUMSAKTIVITETER

Den 9 januar 2015 indviede Pierre-André de Chalendar, præsident og CEO i Saint-Gobain, jubilæumsåret i Shanghai - et år som vil være præget af mange forskellige aktiviteter:

 • Futuristiske pavilloner – åbne for alle og viser koncernens innovationskapacitet og ekspertviden. Pavillonerne vil give de besøgende en oplevelse som er kunstnerisk, men som også kan sanses. Disse pavilloner vil være opstillet flere steder i verden:
  • Shanghai, Kina, i januar
  • São Paulo, Brasilien, i april
  • Philadelphia, USA, i juni
  • Paris, Frankrig, i oktober

 

 • En virtuel udstilling på fem sprog (fransk, engelsk, tysk, spansk og portugisisk) som blev publiceret i februar. Med mere end 700 historiske dokumenter giver Saint-Gobain alle en mulighed for at udforske og lære mere om koncernens historie med bl.a. aldrig tidligere publicerede dokumenter og personlige beretninger. Udstillingen omfatter seks forskellige temaer, som giver de besøgende et større kendskab til Saint-Gobain. Desuden bliver det muligt at opleve en spektakulær 3D-konstruktion af fabrikken, som producerede spejlglas i tiden omkring den franske revolution.  Besøgende vil selv kunne bidrage til udstillingen ved at uploade egne billeder og fortællinger.
   
 •  En jubilæumsbog med QR-links til den virtuelle udstilling. Denne bog vil fortælle om koncernens historie og give læseren mulighed for at lære mere om Saint-Gobain.
   
 • World 350 - et gratisspil til smartphones og tablets. World 350 giver spillerne mulighed for at afprøve sine digitale færdigheder og konkurrere med venner. Opgaven går ud på at bygge et hus på planeten World 350. Spillet lanceres i foråret 2015.
   
 • Den store jubilæumsdag vil blive fejret over hele verden d.15. oktober for alle ansatte.

 

Læs mere på Saint-Gobains officielle jubilæums-hjemmeside