Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Opdateret anvisning for udførelse af bygningsakustiske målinger

10 Marts 2017

SBI anvisning 217.2 udgave vedr. udførelse af bygningsakustiske målinger, er netop udgivet den 28. februar 2017. SBI anvisning 217 er en anvisning vedr. udførelse af de akustiske målinger, der gennemføres i en bygning, for at eftervise at bygningen opfylder de gældende krav til akustiske forhold iht. Bygningsreglement 2015.

Selvom anvisningen primært henvender sig til personer og firmaer, der udfører bygningskaustiske målinger, har den også betydning for os som leverandør, da vi skal være sikre på at vi leverer løsninger der leverer op til vores kunders og markedets krav til bygningsakustik.

”Hos Gyproc, går vi meget op i at være opdateret med den nyeste viden inden for bygningsakustisk, det være sig efterklangstid, luftlydisolation, trinlyd osv. Derfor er det også vigtigt at være opdateret på hvordan målinger bliver foretager, så vi bedre kan forstå, kommunikere og samarbejde med akustikkere, på de områder som er beskrevet i SBI anvisning 2017,” fortæller Jesper Friis Pedersen, Support & Project Engineer hos Gyproc.

Ved at kombinere gipsplader og komplementerende produkter i vægge, lofter og etageadskillelser, kan næsten alle ønskede niveauer af lydisolation opfyldes. Hos Gyproc skal vi blot kende det ønskede lydkrav, så finder vi en egnet løsning.

Lydrenovering kan for eksempel foretages ved etablering af:

  • Forsatsvægge
  • Nedhængte lofter
  • Svømmende gulve

Gipspladesystemer og perforeret akustiske gipsloftsystemer, er en stor del af både nybyggeri og renoverings opgaver, og det er vigtigt for Gyproc at vores løsninger opfylder alle krav i BR15, så brugerne af en bygning kan opholder sig i et godt akustisk indeklima.   

På vores hjemmeside kan du under konstruktioner finde en række Funktionsnøgler, der bl.a. viser den forventede lydisolation for vægge, etagedæk mv. Men samlingerne mellem de enkelte bygningsdele er afgørende for, om man kan opnå de ønskede lydtekniske egenskaber og det er derfor vigtigt, at den projekterende foretager en undersøgelse af disse forhold.