Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

NYT SYSTEM TIL BRANDISOLERING AF BÆRENDE STÅLKONSTRUKTION

8 September 2010

NYT SYSTEM TIL BRANDISOLERING AF BÆRENDE STÅLKONSTRUKTION

Med Glasroc F FireCase tilbydes et effektivt system til beklædning og passiv brandbeskyttelse af bærende stålkonstruktioner. Systemet er testet og godkendt til at yde brandbeskyttelse i op til 120 minutter. 

Glasroc F FireCase anvendes til brandisolering af de fleste typer af stålbjælker og søjler i 30, 60, 90 eller 120 minutter. Pladerne er skruefaste og kan i mange tilfælde skrues eller klammes sammen uden brug af hjælpeprofiler. 

Med Glasroc F FireCase opnås en plan og robust overflade, uden behov for yderligere overfladebehandling. Ved høje æstetiske krav kan overfladen spartles og males på samme traditionelle måde som almindelige gipsplader. 

Glasroc F FireCase systemet har en lang række fordele i forhold til andre systemer til brandisolering:

Slanke og pladsbesparende konstruktioner 
Glasroc F FireCase kan monteres helt ind mod stålbjælken/søjlen, i tynde lag-tykkelser. I modsætning til konventionelle systemer med brandgipsplader eller normale gipsplader, kan stålprofiler oftest udelades, ligesom det med Glasroc F FireCase ikke er nødvendigt at indbygge hulrum mellem konstruktionsstål og pladebeklædning. 

Glasroc F FireCase består af genanvendeligt materiale
Hovedbestanddelen i Glasroc F FireCase er gips – et genanvendeligt materiale. Eventuelt restaffald af Glasroc F FireCase pladerne kan dermed returneres som almindeligt gipsaffald, og indgår i det etablerede gipsgenbrugssystem. 

Testet og dokumenteret i hendhold til europæiske standarder
Glasroc F FireCase er testet og dokumenteret i henhold til den europæiske standard ENV 13381-4:2002 

Kan levereres i i specialmål
Ved størrer leverancer kan Glasroc F FireCase leveres på nøjagtige fixmål, tilpasset dimensionerne på stålkonstruktionerne. Monteringsprocessen optimeres og spild reduceres. 

Gode lydisolerende egenskaber
Glasroc F FireCase har samme gode lydisolerende egenskaber som almindelige gipsplader. Pladerne bidrager dermed til en effektiv lydisolation, i de tilfælde hvor stålbjælker- og søjler er gennemgående mellem rummene. 

Kan monteres hele året rundt
I modsætning til andre typer passive brandisoleringssystemer, stilles der ved brug af Glasroc F FireCase ingen specifikke krav til luftfugtighed eller temperatur forhold. 

Systemet kan monteres såvel sommer som vinter og man risikerer dermed ingen unødige forsinkelser i byggeprocessen. 

Plan, jævn og robust overflade
Glasroc F FireCase pladerne kræver ingen overfladebehandling. Pladerne har lyse og plane overflader der kan henstå umalede. Stilles der høje æstetiske krav kan pladerne spartles og males på samme måde som almindelige gipsplader. Dermed kan malerarbejde af overfladerne foretages i samme arbejdsgang som andre gipsoverflader. Ydermere har Glasroc F FireCase en særdeles robust, slagfast og slidstærk overflade. 

Høj brandisoleringsevne til bærende stålkonstruktioner
Yder brandisolering af stålbjælker og -søjler i op til 120 minutter, i en samlet lagtykkelse op til 35 mm. 

Enkel og hurtig at montere
Glasroc F FireCase plader er enkle at håndtere, bearbejde og montere. Pladerne kan bearbejdes på samme måde som almindelige gipsplader, med f.eks. håndsav, maskinsav med sug eller evt. kniv ved 15 mm tykke plader. Pladerne samles plade/plade, evt. suppleret med stålprofiler, med specialskruer eller specificerede klammer. I mange tilfælde kan brandisoleringskravet med Glasroc F FireCase opnås ved 1 pladelag i forhold til f.eks. 2–3 lag af almindelige gipsplader. 

Materialeforbruget er demed væsentligt reduceret, og monteringsprocessen hurtigere gennemført.