Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Nye "usynlige" Inspektionsluger fra Gyproc

7 Maj 2012

Inspektionslugerne findes i forskellige udførelser. Inspektionsluger Easy Open med PushUp som åbnes og lukkes med et let tryk. Eller vores Inspektionsluger - Lock, som åbnes og lukkes med nøgle. Begge typer findes i gips eller stål.

- Vi har valgt et helhedskoncept af luger i gips og stål som designmæssigt passer godt ind i de forskellige miljøer, samtidig er det også enkelt for installatør eller reparatør at få adgang til de bagvedliggende installationer siger Peter Örn Business Development manager på Gyproc.

"Usynlig" luge af gips
Gyproc Planex Inspektionsluger er produceret af gipsplade fastgjort med en patenteret teknik i en aluminiumsramme.
Lugen åbnes og lukkes ved et let tryk på lugen (Push-Up). Planex integreres i væggen og i loftet. Lugen kan overfladebehandles på samme måde som væggen eller loftet og bliver nærmest "usynlig".

Designet luge i stål
Gyproc Profilex er produceret i stål, i en hvid farve (RAL 9016). Lugen er synlig i væggen og loftet, men de bløde afrundede kanter giver inspektionslugen den specielle udformning. Lugen findes i to udførelser - en låsbar type med firkantnøgle eller som en helt plan luge med trykåbning (push-up).

Kundernes ønske i fokus
- Vi har taget stort hensyn til vores kunders ønsker om integrerede luger og kan endda tilbyde kundetilpassede specialluger i forskellige udførelser, størrelser og materiale. Vi har f.eks. luft- støv- og vandtætte luger, som vi kan produceret i specialmål efter kundens ønske siger Peter Örn.

Læs mere om Gyproc's komplette sortiment af inspektionsluger

Download og læs brochuren