Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Ny revolutionerende stærk gipsplade

20 December 2016

Mere end 10 gange så stærk som standardgips

Takket være en ny patenteret teknologi, har vi hos Gyproc udviklet Gyproc Habito™ – en gipsplade med revolutionerende styrke og bæreevne. Du får en superstærk og robust løsning til indervægge, der yder høj brandmodstand og ekstra god lydisolering. Alt sammen fuldt dokumenteret i Gyproc systemløsninger.

Hemmeligheden bag styrken, er sammensætningen af materialet, hvor vi bruger en meget hård gipskerne med en høj fiberarmering. Den ekstra styrke opnås helt uden at reducere materialets bæredygtighed.

Og der er ingen tvivl om at Habito™ er superstærk. Tests har vist at den er betydelig stærkere end andre pladetyper, og det giver nogle helt nye muligheder, når der er behov for høj styrke og slagfasthed. Tabellen nedenfor viser antallet af stød (fra en 3 kg stålkugle), der skal til for at trænge igennem overfladen på forskellige pladetyper.

Habito™ er derfor et oplagt valg i ekstra hårde miljøer som skoler, institutioner og hospitaler, hvor der ofte er et behov for ekstra modstandsdygtige vægge. Vægge der holder længere og reducerer behovet for reparation og vedligeholdelse.

Modificeret test af ISO 7892 ”Impact hard bodies”
3 kg stålkugle mod overfladen fra 60 graders vinkel.

Der er massser af muligheder med Habito for udover pladens styrke er den også skruefast, så du nu kan hænge TV, hylder og skabe op direkte i væggen helt uden forboring og plugs. Hæng op til 40 kg med én helt almindelig 5mm træskrue. Den skruefaste plade er også et godt alternativ til fibergips og træplader. Se mere her på vores hjemmeside eller kontakt os for at høre mere om hvordan Habito kan indgå i dit projekt. Du finder vores kontaktinfo her.