Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Ny kundeklub hos Weber

18 April 2016

’Vores Weber’ hedder det nye tiltag, som dels giver håndværkere mulighed for at optjene point, men som også udløser et ekstra sponsorat til DM i Skills for murerfaget. Og vil man gøre en forskel, kan man vælge at donere værdien af sine optjente point.

”Tanken bag ’Vores Weber’ har været en unik mulighed for at tilbyde vores håndværkerkunder lidt ekstra og samtidig støtte fagligheden i murerfaget endnu mere, end vi allerede gør” siger Carsten Møller, salgschef hos Saint-Gobain Weber. ”Vi har gennem en del år haft et fantastisk samarbejde med Byggeriets Uddannelser omkring vores sponsorat af DM i Skills, og vi ser det engagement og den investering, som fagskolerne og de unge lærlinge lægger i Skills-konkurrencen. Det vil vi gerne bakke endnu mere op om, og vi tror på, at vores kunder har det på samme måde, det er jo fremtiden for murerfaget, som vi har med at gøre.”

Princippet med at donere point er enkelt. Det fungerer ligesom, når man donerer sin flaskepant. Når man har optjent point på sin ’Vores Weber’ konto, kan man med et enkelt klik sende beløbet videre til Skills, eller man kan vælge selv at bruge dem på f.eks. oplevelser med firmaet.

”Vi ser ’Vores Weber’ som et ekstra bidrag til fremtidens murer, og vi håber naturligvis, at vores håndværkerkunder vil være med til at støtte op om murerfaget”, slutter Carsten Møller

Læs mere om det nye tiltag på www.voresweber.dk