Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

NY GIPSPLADE MED 4 FORSÆNKEDE KANTER

1 Juni 2005

Ny gipsplade med 4 forsænkede kanter gør spartling og maling af loftet væsentlig nemmere og hurtigere.
Gyptone, der er navnet på Gyprocs loftprogram, indbefatter bl.a. en serie af store loftplader, kaldet "BIG" serien. Som noget helt nyt er alle Gyptone BIG loftplader nu forsynet med 4 forsænkede kanter. En afgørende detalje,  der betyder, at efterbehandlingen af loftet er ca. 20 % hurtigere end på loftplader, hvor der kun er 2 forsænkede langkanter. Samtidig sikrer man et flot, ensartet resultat med helt usynlige samlinger.
Siden introduktionen for over 15 år siden, er der anvendt Gyptone BIG løsninger i et utal af projekter over hele Skandinavien og i resten af Europa. Succesen skyldes bl.a., at der med disse løsninger er mulighed for at skabe store, ubrudte loftflader uden synlige skinnesystemer eller spartlinger med dertil hørende problemer med strejflys. Den rene linievirkning, der er bygget op med de kvadratiske eller rektangulære mønstre som basis, er det eneste som bryder loftfladen.

Nyhed sikrer perfekt finish

De 4 forsænkede kanter på gipspladen er et godt grundlag for spartling og færdigbehandling af samlingerne. Håndværkerne kan udføre et perfekt stykke arbejde – hurtigt, ensartet og sikkert. Dette medfører samtidig et godt grundlag for et tilfredsstillende malerarbejde. 
Som en nyhed er BIG sortimentet desuden udvidet med BIG Base, der er en stor loftplade helt uden mønster.
BIG Base anvendes især de steder, hvor loftets øvrige mønstre skal kombineres med friser eller i de områder, hvor man ønsker helt ubrudte hvide flader. 

Både til lofter og vægge

Gyptone BIG kan også anvendes til store vægflader, hvor man frit kan vælge, om loftets mønster skal fortsætte i væggen eller brydes af andre mønstre. 
I forbindelse med introduktionen af det nye BIG sortiment er der udarbejdet en helt ny brochure "BIG feelings. BIG ceilings" som kan rekvireres hos Gyproc.
Yderligere information kan fås hos Gyproc, Tlf. 59 57 03 30, Produktchef Kim Byberg, eller på Gyptones helt nye hjemmeside www.gyptone.dk., hvor vejledning og brochurer også kan downloades. 

Med venlig hilsen

Gyproc