Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Ny administrerende direktør i stolen hos Saint-Gobain ISOVER A/S

28 April 2014

Den 1. juni 2014 tiltræder Mogens Nielsen posten som administrerende direktør hos Saint-Gobain ISOVER A/S.

Mogens Nielsen er et kendt ansigt i byggebranchen, da han udover at have bestridt ledende positioner i Saint-Gobain Gyproc – senest som nordisk regional administrerende direktør – også har bred erfaring i branchesamarbejder og bl.a. sidder i DI’s Hovedbestyrelse og DI’s Specialudvalg for Byggepolitik samt er formand for branchefællesskabet DI Byg.

”Jeg glæder mig til at skulle arbejde for Saint-Gobain ISOVER. Der sker mange nye og interessante ting både i branchen og i virksomheden i disse år, så det bliver en spændende udfordring.” siger Mogens Nielsen.

Mogens Nielsen overtager posten efter Dirk De Meulder, som skal være administrerende direktør for Saint-Gobain ISOVER i Frankrig. ”Det er en god og solid virksomhed Dirk De Meulder overlader mig, og jeg ser frem til at fortsætte udviklingen af en af de mest markante spillere i branchen”, udtaler Mogens Nielsen.

Saint-Gobain ISOVER er førende indenfor isolering på verdensplan med aktiviteter i mere end 50 lande og ca. 11.000 ansatte.