Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Nu kommer Danmarks letteste gipsplade

2 Oktober 2013

Den nye Gyproc ErgoLite er hele 25 % lettere end traditionelle gipsplader. Derved er den med bred margin Danmarks letteste gipsplade, og det er noget montørerne glæder sig over.

Gipskernen i Gyproc ErgoLite er fyldt med bittesmå luftporer – derfor er pladen så let. Alligevel er Gyproc ErgoLite ligeså solid og slagfast som andre gipsplader.

Gode bedømmelser
Gyproc ErgoLite kan anvendes på alle ikke-bærende indervægge og nedhængte gipslofter. Den nye plade er en stor hjælp for montører, der f.eks. arbejder i små rum, på skråvægge eller i etageejendomme, hvor plader kun kan håndteres manuelt. Montøren skal nu løfte 5 kilo mindre, hver gang han flytter en af de hyppigst anvendte gipspladestørrelser, 900 x 2400 mm. Denne Gyproc ErgoLite-plade vejer nemlig kun 14,5 kilo mod typisk 19,4 kilo for en normal gipsplade.


Let at løfte - nem at montere

For en montør, der arbejder med gipsplader, hvor der ikke er mulighed for tekniske hjælpemidler som en pladehejs, kan Gyproc ErgoLite reducere det samlede løft med op til 4 tons på bare en måned.

Montørernes favorit
Gyproc har forud for lanceringen testet den nye ErgoLite blandt montører. I konkurrence med to standardgipsplader var nyheden en klar, samlet vinder. Især var montørerne begejstrede for ErgoLites lave vægt og for, hvor nemt det er at skrue og skære i pladen.

Testet og dokumenteret
Gyproc ErgoLite™ har gennemgået omfattende tests. Det er et komplet dokumenteret system til både vægge og lofter. Vigtige funktionsegenskaber som lydisolering, brandmodstand og robusthed er fuldt ud testet og dokumenteret.
ErgoLites tekniske systemegenskaber er funktionstestet af montører, med meget gode resultater og bedømmelser.


Pladen lanceres i en række forskellige størrelser i byggemarkeder over hele landet.

Læs mere om Gyproc ErgoLite som gør arbejdet lettere og mere effektivt på byggepladsen.

Gyproc ErgoLite - Produktinformation

Download pressefotos