Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Nordisk klima - Nordisk Løsning

7 Oktober 2015
Effektiv beskyttelse mod fugt og vind!

Fugt i bygninger er et stadigt voksende problem, og udbedring af fugtskaderne er ofte forbundet med store omkostninger. Med Glasroc H Storm vindspærre, sikres bygningen effektivt mod fugt og vind.

Udviklet specifikt til det hårde nordiske klima

I det nordiske klima er det vigtigt at beskytte vore bygninger mod al slags vejr. Gyproc tilbyder med Glasroc H Storm vindtætningssystem en effektiv beskyttelse mod fugt og vind. Systemet er udviklet specifikt til det hårde nordiske klima, og har en teknisk godkendelse fra Sintef i Norge, hvor man har det mest barske klima i Norden.

Glasroc H Storm er derfor et effektivt og fugtresistent vindtætningssystem, som giver dig præcis den beskyttelse du har brug for. Systemet er vind- og vandtæt, dimensionsstabilt, har meget lav vandoptagelse, og er resistent over for skimmelvækst.

Fugtsikring i bedste klasse

Glasroc H Storm er klassificeret som H1, hvilket er bedste kategori i henhold til europæisk teststandard EN-15283-1.

Vindspærren er uorganisk og består af en imprægneret gipskerne med armering i form af glasfibre og glasfibermåtter, hvilket gør den resistent over for skimmelvækst.
Desuden er vindspærren meget diffusionsåben, og det bevirker at eventuel fugt inde i konstruktionen har mulighed for, at blive transporteret bort, og dermed forhindre fugt og rådskader.

En fugtsikker og holdbar systemløsning

Glasroc H Storm er en fugtsikker løsninger, der vil spare parterne for ekstra-omkostninger, og give slutbrugeren tryghed gennem anvendelse af langtidsholdbare løsninger. Glasroc H Storm produceres af Gyproc, som leverer komplette systemløsninger, og derfor også tilbyder tilbehør for montage og sikring af tætte samlinger.

Når du anvender Gyproc systemer er du samtidig sikker på, at systemet er testet hos certificerede institutter i overensstemmelse med gældende lovgivning, og er afprøvet i praksis på byggepladser. Desuden er hovedbestanddelen af Glasroc H Storm gips, et naturligt forekommende materiale, og derfor 100 % genanvendeligt. Derfor får du ikke bare en fugtsikker og holdbarløsning, men også en bæredygtig løsning.