Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Lækkert design fixer akustikken

6 Juni 2017

Husk at tænke lydkomfort ind i din bolig!

God lydkomfort er enormt vigtigt i privat byggeri. Eksperter påpeger, at konstant påvirkning af støj kan være årsag til hovedpine, stress og forhøjet blodtryk. Men alligevel bliver lydkomforten ofte overset. Når man skal bygge nyt eller renovere er hovedfokus selvfølgelig at finde det udtryk man ønsker, men hvis man ikke tager hensyn til rumakustikken, kan resultatet blive et dårligt lydmiljø.

Derfor anbefaler vi at tænke lydkomfort allerede under planlægningen af boligen. I brochuren ”Godt lydmiljø i hjemmet” kan du læse meget mere om akustik samt hvorfor du skal tænke lydkomforten ind allerede i planlægningsfasen.

Dit nye hjem skulle jo gerne være et sted at lade batterierne op og hente kræfter. Et sted hvor alle sanser finder sit hvilepunkt. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til lydmiljøet og have fokus på at vælge løsninger, som giver en god lydkomfort i hjemmet, så det ikke bliver et evigtvarende cafébesøg.

Download brochuren "Godt lydmiljø i hjemmet"

Funktionelle og æstetiske opholdsrum med Gyptone BIG
Gyptone® BIG er store, perforerede loftplader med forskellige design, der sikrer et godt lydmiljø i rum, som kræver akustisk regulering. Pladerne kan integreres som en naturlig del af det øvrige loft uden synlige samlinger. Mønstreret eller med andre ord perforeringen i Gyptone BIG Quattro 71 og 73 er så diskret at det knapt er synligt. Derved får loftet et lyst, rent og harmonisk udseende samtidig med at der opnås et mere behageligt lydmiljø i rummet.

akustikiboligen.dk kan du selv høre forskellen med egne ører. Vi har nemlig sammenlignet en stue og et køkken med og uden akustisk regulering.

Vil du vide mere om vores Gyptone BIG akustiksortiment, så kan du finde alle vores mønstre her, samt downloade relevant information.

Gyptone BIG Quattro 71
Gyptone BIG Quattro 73

Hele vores Gyptone® akustiksortimentet har en Dansk Indeklima Mærkning samt indeholder Activ’Air, hvilket er en teknologi der forbedrer luftkvaliteten indendørs ved at reducere formaldehydniveauet. Derudover fremstilles pladerne overvejende af genbrugsgips, og kan genbruges fuldt ud i produktionen af nye gipsplader.