Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Kom hurtigere om hjørnerne – uanset vinkel

27 Maj 2016

Få flotte udadgående og indadgående hjørner på gipsvæggen uanset vinkel med AquaBead Flex PRO - en fleksibel og stærk hjørnespartelprofil designet til indadgående og udadgående hjørner i ulige vinkler.

AquaBead Flex Pro har en vandaktiverende lim som skaber en exceptionel god vedhæftning på gipsvæggen. Og så er den meget let at håndtere og bearbejde. Montering af profilerne kræver hverken specialværktøj eller fastgørelsesmidler.

AquaBead Flex PRO er produceret af en stærk polymerkerne, som er belagt med papir på begge sider. Præcis som med de øvrige AquaBead produkter, så er det let at tilpasse Flex Pro til den ønskede længde med en grov saks. 

Når det selvhæftende papir sprayes med vand aktiveres limen og profilen er klar til at blive sat på. Efter bare 30 minutter er profilen klar til at blive spartlet over. Profilens hulleperforering sikrer en optimal vedhæftning af spartelmassen.