Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

ISOVER nomineret til årets virksomhed

7 Februar 2019

ISOVER er en af tre nominerede til ”årets virksomhed” ved Business Koldings årlige fejring af kommunens virksomheder. Nomineringen bunder i ISOVERs arbejde med sikkerhed på arbejdspladsen og fokus på medarbejdernes trivsel, såvel som på fokus på bæredygtighed i både produktion og produkternes anvendelse.

”Vi er meget stolte over at være nomineret. For os, ligesom det er tilfældet hos vores søsterselskaber i Saint-Gobain, er respekten for både det enkelte menneske og for miljøet en grundlæggende del af den måde vi driver forretning på - både i markedet og internt hos medarbejderne, som gør en kæmpe indsats hver eneste dag. Og det, at nogen udefra anerkender os for den indsats, betyder rigtigt meget,” siger Jesper Knudsen, Fabrikschef for ISOVER i Vamdrup.

De øvrige nominerede til ”Årets virksomhed” er Easy Food og Georg Jensen Damask. Hvem af de tre, der bliver den lykkelige vinder, bliver afgjort ved Business Koldings AWARD’19, der løber af stablen 28/2.