Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Hvad har en isolatør med videokunst at gøre?

24 Marts 2018

I de store rum med videokunst på ARoS er der opført en labyrint af vægge til at opdele rummene. For at lydisolere mellem de forskellige videoinstallationer blev de fyldt med ISOVER Granulat. Væggene er store skillevægge på 5 meters højde og med en bredde på mellem ½ og 1 meter – så der er god plads til en masse isolering.

Men her var arbejdet ikke slut, for i efteråret skulle udstillingen skiftes, og flere af væggene flyttes, så isolatøren måtte på kunstmuseum igen:
Det gamle granulat blev suget direkte ud i isoleringsmaskinen for derefter at blive blæst ind igen i de nye vægge. I alt 320 m3 ISOVER Granulat blev blæst ind.

Og det er en lidt anden opgave, end vores isolatører normalt kommer ud for – både at kunne suge granulaten fra et sted for at blæse den ind et andet – men også at få lov til at åben en hel væg med Granulat efter det er indblæst.

”Det var en sjov oplevelse. Og så fungerede det lidt som en test. Vi fjernede jo hele væggen på den ene side og så stod granulaten tilbage. Vi kunne så også se, at granulaten f.eks. ikke var sunket så meget, som vi havde forventet, så det var godt at se.” - Dennis Andersen, Olaf Bahn A/S

Granulaten bliver nu i de nye vægge indtil maj 2015, hvor det enten suges ud igen og blæses ind i nye vægge på ARoS eller køres hjem på fabrikken, hvor det genbruges.