Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Habito – gipsvægge med revolutionerende bæreevne og styrke

14 Oktober 2015

Gyproc Habito™ er en ny hårdfør gipsplade, som er 10 gange så robust som en traditionel gipsplade, og så er den skruefast. Ophæng stort og tungt på ét lille punkt, helt uden forboring eller anvendelse af plugs. En almindelig træskrue klarer 40 kg ved vertikal belastning på væg.

Revolutionerende bæreevne
Den revolutionerende bæreevne er resultatet af en ny patenteret gipsteknologi. Hemmeligheden bag styrken, er sammensætningen af materialet, hvor vi bruger en meget hård gipskerne med en høj fiberarmering.

Slut med dårlige løsninger
Nogen gange ser vi, at der i gipsvægge anvendes træplader i kombination med gipsplader, for opnåelse af øget skruefasthed. Dette er en løsning med en række ulemper. Mere besværlig montering, reduceret lyd- og brandisolering, samt øget risiko for revnedannelser, er blot nogle af ulemperne. Og hvem tager ansvaret for, og dokumenterer den færdige væg?

Dokumentation for hele væggen
Indervægge med Gyproc Habito er fuldt dokumenterede, og ud over den forbedrede styrke og skruefasthed, viser test af Habito vægge, at lyd- og brandkrav ofte kan opfyldes med færre pladelag, uden isolering i væggens hulrum eller med slankere profiler. Dette kan spare tid, penge og endda gulvplads.

Let at montere, spartle og male
Habito pladerne kan tilskæres med kniv og monteres efter samme principper som Gyprocs øvrige gipsplader til indervægge. Overfladebehandlingen er også ligeså nem og effektiv, da pladerne er forsynet med forsænkede spartelkanter og har en glat og jævn overflade.

Habito pladerne kan anvendes i hele væggen, eller man kan nøjes med at anvende dem i dele af væggen efter behov. Pladerne har nemlig samme tykkelse som en traditionel gipsplade, og kan dermed kombineres, uden at det vil medføre niveauforskelle i pladesamlingerne.

Bæredygtig løsning
Gyproc Habito er mærket i bedste klasse M1 for indeklima, og udtjente Habito plader og pladerester kan genanvendes 100% til produktion af nye gipsplader.