Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

HØJT, BREDT OG HELT PLANT – MED EN NY GIPSPLADE FRA GYPROC

10 Juni 2006

Med den nye gipsplade Gyproc Planum findes en løsning til problemet med ujævne overflader på vægge og i lofter. 

Strejflys afslører ofte den svære kunst at lave en perfekt og jævn overflade uden synlige pladesamlinger. 

Mange håndværkere har sikkert tit ønsket sig overflader uden samlinger og man har måttet ty til metoder med fuldspartling af overfladerne for at opnå et tilfredsstillende slutresultat. 

Nu har Gyproc lanceret en ny type gipsplade, Gyproc Planum, som giver de bedste forudsætninger for et helt plant resultat. 

Til forskel fra almindelige gipsplader har Planum forsænkede kanter på såvel gipspladens langkanter som gipspladens kortkanter. Dette indebærer at spartelmetoden er den samme ved alle samlinger. 

At arbejde med Planum er både enkelt og effektivt da den manuelle affasning af gipspladens kortkant kan udelades og desuden kan der spartles i en smallere bredde henover kortkantsamlingerne. 

Med Planumpladen bliver overgangene plane – uanset hvor høj og bred overfladen er. Risikoen for at strejflys afslører samlingerne mindskes, hvilket medfører flere tilfredse kunder. 

Behovet for den nye gipsplade har eksisteret længe og Gyproc Planum er det eneste produkt på markedet som kan imødekomme kravene til flotte overflader med høj finish.