Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Gyptone Quattro 70 – nye akustikplader med ekstra fin perforering

16 Oktober 2015

Den nye Gyptone Quattro 70-serie er en idel løsning for vægge og lofter i alle miljøer, hvor æstetisk design skal kombineres med god akustik, og hvor det endelige mål er en slidstærk, vedligeholdelsesvenlig løsning med lang levetid og dermed en attraktiv totalomkostning.

Med den nye Qyptone Quattro 70-serie kan du designe rum med lyse, rene og indbydende overflader, uden at gå på kompromis med de akustiske krav. Pladerne har fine perforeringer, der måler 3 x 3 mm, og giver loftet et rent og flot look.

Kombiner væg- og loftplader
Med Gyptone Quattro 70-serien kan du kombinere Gyptone BIG – et fastmonteret akustik loft som giver rene, ubrudte loftsflader – med Gyptone demonterbare systemlofter, som giver fuld adgang til alle bagvedliggende installationer. Gyptone Tiles er demonterbare loftsplader til både synlige og skjulte skinnesystemer. Du kan også vælge Gyptone Plank, som er loftsplader beregnet primært til korridorer og gangarealer.

Praktisk og økonomisk
Alle Gyptone-produkter er enkle at installere og vedligeholde. De er designet til at holde og kan tåle påvirkningerne af et aktivt og travlt miljø.

Renere luft med Gyptone Activ’ Air
Gyptone Quattro 70 og andre Gyptone produkter er naturlige og emissionsfri produkter. Derudover kan Gyptone akustiklofter rense luften og forbedre indeklimaet.

Vil du vide mere om dine muligheder med den nye Gyptone Quattro 70-serie?  Download brochuren eller tag kontakt til en af vores Gyptone medarbejdere.