Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Gyprocs kompetencer inden for letbyggeri er med til at sikre leverance til endnu et stort hospitalsbyggeri

26 Juni 2018

Gyproc leverer endnu en gang til et stort nyt hospitalsbyggeri, hvor deres viden skal sikre at de skrappe krav til Hvidovre Hospitals funktionalitet overholdes.

Forud ligger et langt samarbejde med projektets parter.

”Hospitalssegmentet har altid haft Gyprocs bevågenhed, og dialog omkring optimerede og højtydende dokumenterede systemløsninger er altid vigtigt og interessant”, udtaler Allan Gullaksen, Key Account Manager.

”I dialogen omkring valg af de rigtige systemer var Gyproc Bygge- & Konstruktionsoptimering et essentielt værktøj,” fortæller Søren Rasmussen, som arbejder med projektrådgivning hos Gyproc. Konceptet Bygge- & Konstruktionsoptimering skal være med til at sikre bygherre en god totaløkonomi, sikkerhed for overholdelse af funktionskrav og et markant forbedret arbejdsmiljø. Konceptet kan appliceres i alle faser af et byggeprojekt.

Med Gyprocs lette performance løsninger har projektets parter de nødvendige løsninger til at projektere et effektivt og fleksibelt byggeri, samtidig med at sikkerhed, komfort og et godt indeklima sikres for patienter og personale.

Gyproc rådgiver og vejleder alle parter i byggeriet, og hvad enten du er bygherre, arkitekt, entreprenør eller andet, er du altid velkommen til at tage kontakt og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt:
Allan Gullaksen, Key Account Manager, tlf.: 20150108, mail: allan.gullaksen@gyproc.com
Søren Rasmussen, Projektrådgivning, tlf.: 40281581, mail: soeren.rasmussen@gyproc.com


Saint-Gobain Denmark A/S, Gyproc tilbyder kompetencer og løsninger med fokus på et godt miljø og velvære for mennesker. Gyproc udvikler og leverer innovative, sikre og bæredygtige systemer til letbyggeri baseret på gips og stål. Alle Gyproc systemer er 100% genanvendelige og har dokumenterede miljøvaredeklarationer (EPD).

Gyproc er en del af den internationale Saint-Gobain Group, grundlagt i Frankrig i 1665. Saint-Gobain har 190.000 ansatte i 64 lande. Gruppen udvikler, producerer og distribuerer innovative produkter til byggeindustrien, med det formål at tilbyde komfortable og bæredygtige løsninger med fokus på menneskets leverum.

Saint-Gobain ejer varemærket Gyproc®.