Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Gyproc nomineret til miljøpris

3 Februar 2014

Gyproc er nomineret til Byggeriets Miljøpris, som uddeles på årest byggerimesse - BYGGERI'14 - 25. februar 2014.

Gyproc er nomineret i kategorien Miljø for den nye gipsplade - Gyproc ErgoLite - som er 25 % lettere end standardgipsplader. 

Denne plade er lanceret i september 2013, og er den første gipsplade, som vejer under 15 kg.
Gyproc Ergolite er baseret på en ny innovativ letsvægtsteknologi, som muliggør at producere en plade som vejer 25 % mindre end en standard gipsplade.

Gyproc ErgoLite fremmer med den reducerede vægt arbejdsmiljøet for montørerne, personalet i trælasthandlerne og andre, som løfter gipsplader.

Både langsigtede arbejdsskader kan reduceres, men også ulykker ved manuelle løft mindskes. Gyproc Ergolite har til trods for den reducerede vægt stadig samme evne til at modstå tryk og slag som en standardplade. Dette er sikret ved den nye letvægtsteknologi, som samtidig gør det nemmere at skrue og skære i pladen.

Gyproc ErgoLite vejer 14,5 kg mod typisk 19,5 – 20 kg for en normal gipsplade i standard størrelse 900 x 2400 mm. Det betyder eksempelvis, at en montør bliver skånet for 5 kg, hver gang han løfter en gipsplade. Dette kan betyde en reduktion af montørens samlede løft på op til 4 tons på en normal arbejdsmåned, hvis han af praktiske grunde ikke har mulighed for at anvende en gipshejs eller andre tekniske hjælpemidler.

Også ved høje vægge, hvor plader løftes højt eller håndteres i lift, er det en fordel med den lavere vægt.

Læs mere om Gyproc ErgoLite

Få din adgangsbillet til BYGGERI'14 og besøg Gyproc's stand D-5414