Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Gyproc deltager i 8. Internationale Saint-Gobain Trophy

1 Maj 2012

Saint Gobain Trophy betegnes som det "uofficielle" verdensmesterskab i Letbyggeri-teknik, og er en global konkurrence for arkitekter og entreprenører som har været involveret i spændende og innovative Letbyggeri-projekter.

Gyproc A/S har i løbet af vinteren udvalgt Nørremøllecentret i Nexø på Bornholm som det projekt der skal repreæsentere Danmark ved den 8. Internationale Saint Gobain Trophy- konkurrence i London  8. - 10. Juni 2010.

Nørremøllecentret er et ældrecenter som skulle udvides, og projektet bestod i at tilbygge to nye fløje (en Nord- og en Sydfløj), hvor de nye plejeboliger skulle udformes i harmoni med det eksisterende plejecenter. Samtidig ønskede man at skabe et trygt bomiljø med en hjemlig atmosfære samt en god og sikker arbejdsplads for personalet.

Konstruktionen af tilbygningerne er primært designet som en letvægtsbyggeri-konstruktion med stål og gips, med en murstensfacade. Store vinduespartier skal sørge for at alle rum får optimale lysforhold.

 Materialer og konstruktion er valgt med henblik på et miljøvenligt aspekt for at sikre så lille en miljøpåvirkning nu og i fremtiden.

Til opførelse af Nørremøllecenteret er der anvendt flg. Gyproc systemer og produkter:

  • Gyproc THERMOnomic er anvendt som ydervæggge i konstruktionen.
  • Gyproc XR– anvendt til alle bygningens indervægge.
  • Gyproc DUROnomic - anvendt til alle høje bærende- og ikke-bærende indervægge.  
  • Gyproc TCA Etagedæk, C-profiler, er bl.a. anvendt ved sammebygningen af de nye konstuktioner til den eksisterende. Disse sammenbygninger er anvendt til gangarealer/korridorer.
  • Gyproc GFE som stabiliserende loftplader.

 Arkitekten på Nørremøllecenteret er Sweco Architects , mens entreprenøren er PL. Entreprise A/S.