Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor
Tlf.: 
59 57 03 30

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Gyproc A/S introducerer lettere og mere bæredygtige akustiklofter med Activ’Air

24 Oktober 2012

Fokus på miljø og bæredygtighed har længe været en vigtig del af produktudviklingen hos Gyproc A/S. Med introduktionen af nye, lettere loftsplader, forbedrer gipsproducenten de allerede stærke bæredygtighedsegenskaber for deres Gyptone akustiklofter. Opskriften er enkel: Ved at optimere tykkelsen på de demonterbare akustiklofter, reduceres mængden af gips per plade med 13 %. Det betyder ikke bare mindre gips, men også mindre forbrug af vand og energi, samt mindre udledning af CO2 i produktionen. Samtidigt er alle de øvrige egenskaber ved produktet bevaret, og man kan uden videre montere lofter med begge pladetykkelser uden synlig forskel.

Men det er ikke den eneste Gyptone produktnyhed. De nye lettere akustiklofter er også tilsat Activ’Air - en patenteret teknologi, som aktivt nedbryder VOC emissioner, som f.eks. formaldehyd, til uskadelige inaktive forbindelser. Gyptone akustiklofter med Activ'Air kan dermed aktivt mindske formaldehydkoncentrationen i et byggeri til fordel for indeklimaet. Laboratorietest viser, at Activ’Air reducerer formaldehyd koncentrationen i et kontrolleret testmiljø med op til 70 %.

”Gips er på alle måder et velegnet og miljørigtigt byggemateriale, som er 100 % genanvendeligt. Men ved at optimere sammensætningen af gips i hver plade, kan vi mindske miljøpåvirkningen for hver eneste kvadratmeter loft vi producerer og det er noget der virkelig giver mening. Når vi så samtidigt tilsætter Activ’Air i vores produkter, så bliver Gyptone akustiklofter virkelig et godt valg – for klimaet både ude og inde” siger salgsdirektør Klavs Eske fra Gyproc A/S.

Udover de nye lette 10 mm akustiklofter, er også Gyptone BIG Boards tilsat Activ’Air som standard.

Læs mere om de nye produkter eller download en af brochurerne på http://www.gyptone.dk/ . Du er også velkommen til at kontakte os på info@gyproc.dk eller ringe til Teknisk Salg på telefon 59 57 04 56