Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Find hurtigt den korrekte indervæg med værktøjet Wall Selector

4 April 2017
Find den korrekte indervæg med Gyproc Wall Selector

Med Wall Selector kan du nemt og hurtigt finde den rigtige væg til dit projekt. Wall Selector hjælper arkitekter, ingeniører, konstruktører, entreprenører og andre, med nemt og hurtigt at finde den korrekte indervæg, som opfylder byggeriets krav og behov.

Wall Selector indeholder samme informationer, som funktionsnøglerne for indervægge i Gyproc Håndbog, men i modsætningen til håndbogen er det med Wall Selector muligt at indtaste funktionskrav, og få en oversigt over, hvilke vægtyper der opfylder de ønskede krav.

Wall Selector er nem og hurtig at bruge. Her kan du nemlig filtrere ud fra funktionskrav, som for eksempel lyd og brand, eller ud fra funktionsegenskaber, som styrke og stabilitet. Måske er der et krav om lyd klassifikation R’w 48 dB eller brandklasse BS60. Ved at vælge en værdi i hvert filter, kan du nemt indsnævre dine søgeresultater.

Resultatet viser de foreslåede vægtyper der passer til dine kriterier. Når du har foretaget dit valg, kan du downloade CAD tegninger og beskrivelser for den ønskede vægtype.

Det er muligt at kombinere flere forskellige søgebegreber og funktionskrav, således at de vægtyper, som Wall Selector anbefaler både angiver fx lydkrav og vægge, som klarer en vis væghøjde.

Prøv Wall Selector

Leder du efter rådgivning om egnede vægtyper til dit projekt? Kontakt Teknisk Salg