Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

ErgoLite - En gevinst for arbejdsmiljøet

30 September 2014

ErgoLite har ramt et behov hos vores kunder

”Gyproc ErgoLite har nu været på markedet et stykke tid, og der er blevet taget virkelig godt imod den. Det er tydeligt, at Gyproc ErgoLite har ramt et behov på markedet. Vi er glade for, at vi kan lette hverdagen for montørerne,” udtaler Morten Bitz - Salgsdirketør hos Gyproc. 

Let at løfte - nem at montere
For en montør, der arbejder med gipsplader, hvor der ikke er mulighed for tekniske hjælpemidler som en pladehejs, kan Gyproc ErgoLite reducere det samlede løft med op til 4 tons på bare en måned.

En stor gevinst for arbejdsmiljøet og montørernes favorit

Gyproc ErgoLite er en stor genvinst for arbejdsmiljøet - især montører, som hyppigt har tunge løft.
Gyproc har testet ErgoLite blandt montører. I konnkurrence med to standardsgipsplader var Ergolite en klar samlet vinder. Især var montørerne begejstrede for ErgoLites lave vægt og for, hvor nemt det er at skrue og skære i pladen.
Og selv om Gyproc ErgoLite vejer betydelig mindre end andre gipsplader, er den mindst lige så robust.

En Gyproc ErgoLite-plade i den ofte anvendte længde 900 x 2400 mm vejer kun 14,5 kilo, mens en standardplade vejer 19,5 kilo. Montører af gipsplader bliver altså skånet for 5 kilo, hver gang de løfter en gipsplade – hvis der ikke er mulighed for at anvende en gipshejs eller andre tekniske hjælpemidler. På en typisk arbejdsmåned kan en montør med Gyproc Ergolite reducere sit samlede løft med helt op til 4 tons.

Se hvad montørerne siger om Gyproc ErgoLite
https://www.youtube.com/watch?v=NOQ5b1DAd9o&feature=youtu.be 


Testet og dokumenteret
Gyproc ErgoLite™ har gennemgået omfattende tests. Det er et komplet dokumenteret system til både vægge og lofter. Vigtige funktionsegenskaber som lydisolering, brandmodstand og robusthed er fuldt ud testet og dokumenteret.

ErgoLites er funktionstestet af montører, med meget gode resultater og bedømmelser.

 

Læs mere om Gyproc ErgoLite