Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

ERGO STÅL SÆTTER NY STANDARD FOR ERGONOMI

1 Maj 2009
Gyproc lancerer ERGO®Stål som sætter ny standard for ergonomi.

Nye lettere stålprofiler til indervægge tilgodeser en række ergonomiske og monteringsmæssige forhold. 

De er nemmere at arbejde med, lettere at bære og transportere og ikke mindst, lettere at skrue i – Gyprocs nye ERGO stålprofiler. 

Hidtil har Gyproc kunnet tilbyde stålprofiler til indervægssystemet Gyproc GS – et system, som er nemt at montere og passer til de fleste typer af indervægskonstruktioner. 

Nu lancerer virksomheden, der på verdensplan er førende inden for gipsbaserede letbyggeri-systemer, en ny forbedret version af stålprofilerne. De er tyndere i stålet, men har en embosseret mønstret overflade som giver profilerne ekstra styrke. 
Gyproc er de første på markedet med denne type profiler, som er der er taget patent på. Udover at de er lettere at transportere rundt på byggepladsen end de tidligere profiler, er de nemmere at klippe og skrue i. Det er i praksis ensbetydende med mærkbare ergonomiske fordele for den udførende håndværker. Derfor går profilerne under betegnelsen ERGO Stål.

Tre kilo lettere 
Et bundt på fx otte stk. 3 meters Gyproc ER 70-profiler i ERGO Stål, vejer således 3 kg mindre end de tidligere Gyproc ER 70-profiler, svarende til 18 pct. Og når profilerne skal monteres, betyder den embosserede mønstrede overflade, at skruen har nemmere ved at tage fat, lige som det går hurtigere at få skruen igennem ERGO-stålprofilerne. 

De lettere profiler medfører i øvrigt også en væsentlig miljøforbedring, da ressourceforbrug til fremstilling og transport er tilsvarende mindre. 

Samme tekniske egenskaber 
De nye profiler er testet såvel i laboratorier som på byggepladser, og resultaterne viser, at deres lyd- og brandhæmmende egenskaber er fuldt på højde med profilerne i det tidligere Gyproc GS-system. Der er heller ikke ændret på de montageanvisninger, som gælder for Gyproc GS-systemet, så der er ikke noget nyt, montøren skal sætte sig ind i. 

Ergonomiske hjælperedskaber 
Gyproc kan i øvrigt tilbyde flere ergonomiske hjælpeværktøjer, der vil være en betydelig hjælp i arbejdet med at montere gipsvægge. Fx findes der redskaber, der kan bearbejde og montere gipspladerne, lige som Gyproc Multiprofilsaks, samt Gyproc Fixertang og Gyproc Hultang gør arbejdet med stålprofilerne endnu lettere. 

Som led i lanceringen af de nye ERGO-stålprofiler indstiller Gyproc produktionen af de tidligere stålprofiler til Gyproc GS-systemet. 

ERGO Stål er en patenteret teknologinyhed. Læs mere om Gyproc ERGO stålprofiler påwww.gyproc.dk/produkter/stålprofiler/ergo stål

Download ERGOstål billede.JPG (46 kB, 1373x856 px)


For yderligere information venligst kontakt: 

Kommersielle spørgsmål: 
Salgschef Morten Bitz tel. 40 25 68 55
e-post: morten.bitz@gyproc.com

Tekniske spørgsmål: 
Teknisk Support tel. 59 57 03 30 
e-post: info@gyproc.com

Bestilling af tryksager: 
Marketing Communication Dorthe Christensen tel. 59 57 03 26 
e-post: dorthe.christensen@saint-gobain.com