Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Effektiv isolering af fremtiden intelligente storby-bolig

4 Juli 2014

Solar Decathlon konkurrencens overordnede mål er at fremme forskning, udvikling, viden samt bæredygtighed, og DTU-teamet har blandt andet med støtte fra ISOVER skabt et projekt, der viser, hvordan man kan bygge billige, fleksible og energibesparende huse.

Den billigste energi er populært sagt den, man ikke bruger, og derfor har en del af målet været, at bygge et hus, der er så energieffektivt som muligt. Det har DTU blandt andet opnået ved at anvende ISOVER Vario Xtra, der er en intelligent klimamembran, som gør det nemt, at bygge lufttætte huse med et godt indeklima, samt ater huset er blevet isoleret med markedets mest effektive mineraluldsisolering, en ISOVER lambda 30, som netop er lanceret.

- Hele bæredygtighedstanken i projektet ligger rigtig godt i tråd med ISOVERs mål om at skabe bæredygtigt byggeri fra produktion, i transport, på byggepladsen, i boligen og til isoleringen igen returneres til genanvendelse. Det har derfor også været oplagt for ISOVER, at deltage i”EMBRACE” projektet, siger Salgs- og Marketingdirektør Klavs Eske

Udover materialer til byggeriet har ISOVER, der er en del af Saint-Gobain koncernen, også støttet EMBRACE med kompentencer og rådgivning, ligesom koncernen har ydet økonomisk støtte til projektet.

EMBRACE blev i foråret opført på DTU’s Campus i Lyngby og blev 22. maj åbnet af Klima-, Energi- og Bygningsminister Rasmus Helveg Petersen med deltagelse af blandt andet den franske ambassadør i Danmark François Zimerays.Når huset vender tilbage fra Versaille vil det blive opstillet på Universe Oplevelsespark i Nordborg på Als.