Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Dokumenteret VOC reduktion med Gyptone Activ’Air

17 Oktober 2013

Med lanceringen af Activ’Air i slutningen af 2012, tog Gyproc A/S endnu et vigtigt skridt i udviklingen af endnu mere bæredygtige og klimavenlige produkter. Mange nybyggerier og renoveringer udføres i dag med Gyptone lofter med Activ’Air og det gælder ikke mindst i skolesegmentet. For at dokumentere den vedvarende effekt, har vi testet Activ’Air i to skoler i brug over en periode på to måneder.

Vi har været med på to skolerenoveringsprojekter i Belgien og Polen, hvor vi har målt effekten af Activ’Air. Fremgangsmåden i vores cases er ganske enkel:
To ens klasselokaler monteres med nye Gyptone akustiklofter – et med og et uden Activ’Air. Derefter måles formaldehyd koncentrationen i de to lokaler over tid og resultaterne sammenlignes.

Hvad siger målingerne?
I begge cases er der dokumenteret en betragtelig reduktion af formaldehyd koncentration i lokalerne med Gyptone Activ’Air lofter. Den anbefalede max koncentration iflg. WHO er 0,1 mg/m3
(100 μg/m3), en værdi der ofte kan overskrides når lokaler er i brug. Målingerne i de to skoleprojekter viser, at det ikke er tilfældet, når der anvendes Gyptone Activ’Air lofter.

Hvad er Activ’Air?
Gyptone akustiklofter* er tilsat Activ’Air - en patenteret teknologi, som aktivt nedbryder VOC emissioner, som f.eks. formaldehyd, til uskadelige inaktive forbindelser. Gyptone akustiklofter med Activ'Air reducerer dermed formaldehydkoncentrationen betragteligt – til stor gavn for indeklimaet.  Laboratorietest viser, at Activ’Air reducerer formaldehyd koncentrationen i et kontrolleret testmiljø med op til 70 %.

Læs mere om Gyptone Activ’Air på www.gyptone.dk eller download Activ’Air cases.

*Gælder for Gyptone produkter i 600 x 600 mm med kant A og E15, samt BIG Boards