Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Derfor skal du tænke ByggeOptimering

9 August 2017
Selvfølgelig har bygherrer klaret sig glimrende uden Gyproc ByggeOptimering – det er bare længe siden…

Der var en tid, hvor Gyproc ByggeOptimering ikke eksisterede. En tid, hvor vi ikke byggede med gips og stål, men tunge elementer. En tid, hvor der ikke var pressede deadlines og en stram økonomi, hvor der ikke var skrappe krav til bygningens funktionalitet, til byggeriets bæredygtighed og håndværkernes arbejdsmiljø. Men det er lang tid siden, og meget har ændret sig siden da.

I dag skal der ikke bare bygges effektivt, men der er også nye lovkrav, som skal overholdes ift. brand, lyd og bæredygtighed, og der er mennesker, som hver dag udsætter deres krop for hårdt arbejde på byggepladsen. Derfor, har vi gjort ByggeOptimering til en vigtig del af vores forretningsgrundlag, og vi arbejder hele tiden målrettet på at skabe innovative systemløsninger. Løsninger der lever op til fremtidens krav, og skaber et bedre resultat for alle, hvad enten du er bygherre, arkitekt, tømrer eller rent faktisk skal leve og opholde dig i det færdige byggeri.

Hvad er Gyproc ByggeOptimering?

Men hvad er Gyproc ByggeOptimering egentlig, og hvordan kan det hjælpe dig i dit arbejde? ByggeOptimering er et koncept, der går ud på, at man ved at arbejde med gennemtænkte løsninger fra projektets planlægning effektiviserer hele processen i forbindelse med et byggeri, fra projektering til drift og vedligehold. Vi hjælper med at synliggøre omkostningerne ved forskellige typer gipskonstruktioner – og dermed give grundlaget for en optimering af byggeproces, konstruktion og totaløkonomi.

For det er ikke altid dyrere at vælge de gode løsninger. Ved at gøre brug af vores ByggeOptimerings-værktøjer og dygtige tekniske team, kan vi sammensætte komplette løsninger til dit byggeri med fokus på optimerede funktionskrav, hurtigere montage, bedre arbejdsmiljø og en bedre totaløkonomi. Du får en bedre konstruktion til en bedre totaløkonomi, og så er den oven i købet bæredygtig. Det eneste du skal gøre, er at tage fat i os og så tager vi den derfra. Og husk jo tidligere vi kommer ind i processen jo bedre.

Læs mere om Gyproc ByggeOptimering

Download brochuren Gyproc ByggeOptimering som PDF