Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Daginstitutionen Vårfluen i Rødovre repræsenterer Danmark ved International Saint Gobain Trophy

26 Maj 2014

Saint-Gobain Gypsum International Trophy betegnes som det "uofficielle" verdensmesterskab i Letbyggeriteknik. Konkurrencen er global og for entreprenører og arkitekter, som har været involveret i spændende og innovative Letbyggeri-projekter.

Der var i år mange spændende projekter, og Gyproc har nu valgt det projekt, som skal repræsentere Danmark ved den 9. Saint-Gobain Gypsum International Trophy i Berlin d. 6. - 8. juni 2014.

Ved finalen i Berlin vil det danske projekt være repræsenteret af Hovedentreprenør Elindco Byggefirma A/S samt Bygherre og Arkitekt - Rødovre Kommune.

Projektet, som Gyproc A/S har udvalgt til konkurrence i år, er Børneinstitutionen Vårfluen i Rødovre.
Bygherre er Rødovre Kommune og det er Entreprenørfirmaet Elindco Byggefirma A/S, som har været hovedentreprenør på byggeriet.

Projeket bestod i en nyopførelse af Børneinstitutionen Vårfluen, hvor den bagvedliggende idé var at skabe et "Børnenes hus" med masser af luft og lys og højt til loftet.

Bygningen er formet som en vinkelformet bygning, hvor alle rum er placeret ud mod det grønne opholdsrum.
Konstruktionen er primært designet som en letvægtsbyggeri-løsning baseret på en stål- og gipspladeløsning, hvor facaden er en combination af musten og hårdt træ samt store vinduer, som lukker masser af lys ind i bygningen.

Læs mere om det spændende projekt for Børneinstitutionen Vårfluevej

Se de mange flotte projekter som deltager i dette års Saint-Gobain Gypsum International Trophy