Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Luftkvalitet og lydmiljø

Der er mange faktorer, som er afgørende for det samlede indeklima, heriblandt luftkvalitet, lydisolering og akustik.

Indeklima

Indeklima handler om luftkvalitet og lydmiljø

Der er mange faktorer, som er afgørende for det samlede indeklima. En væsentlig faktor er luftkvaliteten.

En anden faktor er lydmiljøet: Hvordan er akustikken i lokalerne, og er der effektivt afskærmet mod støj udefra – eller fra andre lokaler? Undersøgelser dokumenterer, at alle faktorer er væsentlige for menneskers trivsel. Et godt og sundt indeklima styrker f.eks børns indlæringsevne i skoler og helbredelsen af patienter i hospitalsmiljøer. Gyproc gipsprodukter opfylder kravene til både god luftkvalitet og behagelige lydmiljøer – og hjælper dermed til at sikre et godt indemiljø.
 

Ingen afgasning
Lofter og vægge udgør store indvendige overflader, der kan afgasse til omgivelserne. Test og grundige målinger viser, at der ikke kan registreres afgasning fra Gyproc gipsplader.

Alle Gyproc gipsplader bærer ”Indeklima-mærket” og er klassificeret i bedste klasse.
 

Reduceret ventilationsbehov, energiforbrug og CO2 udledning
Ved bevidst at vælge indvendige byggematerialer med meget lav afgasning kan man reducere behovet for ventilation og dermed energiforbruget og CO2 udledningen.

 

Lydisolering og akustik
Det er ikke kun luftkvaliteten, der er vigtig for det samlede indeklima. Også et behageligt lydmiljø, hvor udefra kommende støj stoppes/reduceres, og lyd i lokalet føles behagelig, er væsentlige faktorer i det samlede indemiljø.

Gips har en stærk lydisolerende evne og hindrer f.eks trafikstøj eller støj fra andre lokaler i at trænge gennem væggene.
 

Gyptone akustiklofter – god akustik, godt indeklima og lang levetid
Desuden er Gyproc’s program af akustiklofter (Gyptone) blandt de førende, når det gælder akustisk regulering i skoler, institutioner, hospitaler, boliger og på kontorer. Gyptone akustiklofter og akustikvægge anvendes til at reducere efterklangstiden og dermed sikre bedre taleforståelse og mindre generende støj i rum. De gode akustiske egenskaber kombineret med de rene materialer med stor styrke, sikrer lang levetid og reducerer behovet for ressourcekrævende og miljøbelastende udskiftninger.

Indeklimamærkning

Du finder information omkring Dansk Indeklimamærkning og andre miljødeklarationer under vores dokumentation.

 

Du kan også læse vores publikation 

Bedre indeklima med Activ'Air

Gyptone Activ'Air®, en patenteret teknologi, som aktivt nedbryder formaldehyd, til uskadelige inaktive forbindelser. 

Gyptone ajustikloft

Gyptone Akustiklofter

God akustik i hjemmet er også en del af et sundt indeklima.