Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

Hovedmenu

You are here

Bedre ergonomi

Vi ønsker at bidrage til det bedst mulige arbejdsmiljø på byggepladsen med materialer, der er mere ergonomiske.

Arbejdsmiljø

Hos Gyproc arbejder vi løbende med at sikre den størst mulige sikkerhed samt det bedst mulige arbejdsmiljø, både for vores egne ansatte og for dem der håndterer vores produkter i det daglige.

Arbejdsmiljøet på byggepladsen

Vi bidrager til det bedst mulige arbejdsmiljø ude på byggepladsen. Derfor arbejder vi løbende på at videreudvikle og skabe nye løsninger, så de mennesker, som har fysisk krævende arbejde på byggepladsen, kan skåne ryg og skuldre mest muligt.

Montagearbejdet skal være så let som muligt, og derfor tilbyder vi også en række ergonomiske produkter og hjælpeværktøjer, der gør arbejdsprocessen nemmere og mere effektiv.

Blandt vores ergonomiske løsninger har vi en 25% lettere gipsplade, kantprofiler med indbyggede akustiske tætningslister der ikke kræver vådfugetætning, selvklæbende hjørnespartelprofiler der sprayes med vand og klæbes på hjørnerne samt et system til nedhængte lofter, hvor profilerne ikke skrues sammen, men hurtigt og nemt klikkes sammen Du kan læse mere om disse ergonomiske løsninger på siden bedre ergonomi på byggepladsen.

For uddybende information om hvilke forholdsregler man kan tage, for at nedbringe antallet af tunge løft og begrænse belastende arbejdsstillinger, henvises der til branchevejledningen for håndtering af gipsplader, udgivet af Bar Bygge og Anlæg. Vejledningen giver også eksempler på eksisterende tekniske hjælpemidler.

Arbejdsmiljøet hos Gyproc

Medarbejdernes trivsel er vigtig for Gyproc. Som en væsentlig ressource i virksomheden er det derfor vigtigt at skabe gode og fleksible rammer for den enkelte både arbejdsmæssigt og socialt.

Vi gennemfører med jævne mellemrum trivselsundersøgelser, for at finde eventuelle områder, hvor der er mulighed for forbedring. For det skal være rart at komme på arbejde, og den enkelte medarbejder skal opleve tilfredshed med jobbet samt de rammer, der er skabt for at den enkelte kan udfolde sit talent og bidrage positivt til helheden. Det kræver, at man har en sikker arbejdsplads, der tager hånd om både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på frihed under ansvar og på, at vi har det godt på jobbet og med hinanden. Hvert år afholder vi medarbejder-udviklingssamtaler, hvor den enkeltes udviklingsmuligheder- og ønsker diskuteres og følges op.

På vores virksomhed i Kalundborg gennemfører vi dagligt sikkerhedsinspektioner for at følge op på, at den enkeltes arbejdsforhold er så sikre som muligt. Alle vores medarbejdere er aktive i håndteringen af den daglige sikkerhed og bidrager til at registrere og løse eventuelle problemer, der skal tages hånd om. Sikkerhed er vores første prioritet.

Vi gennemfører sikkerheds- og arbejdsmiljøprojekter, der bidrager til at øge sikkerheden og forbedre arbejdsmiljøet.

Helt overordnet er der i Saint-Gobain koncernen, som Gyproc er en del af, indført nogle generelle sikkerhedsforbedrende tiltag, der dagligt følges over hele verden. Eksempelvis bakker vi ind på parkeringspladserne, vi bærer synligt arbejdstøj og andre værnemidler på vores fabrikker, vi holder i gelænderet, når vi går op og ned af trapper, og brug af mobiltelefon foregår stående og ikke gående. Simple retningslinjer som tilsammen bidrager til at øge sikkerheden for os alle.

I Gyproc vil vi...

  • målrettet arbejde for at forebygge arbejdsulykker samt arbejdsrelaterede sygdomme
  • løbende skabe forbedringer af arbejdsmiljøet samt fastholde opnåede resultater
  • løbende evaluere indsatsen for at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø
  • udvikle og vedligeholde vore medarbejderes kompetencer, således at de oplever tilfredshed med de udførte arbejdsopgaver  og giver styrke til at påtage sig varierende arbejdsopgaver
  • sætte ambitiøse mål for vores sikkerheds- og arbejdsmiljøarbejde
  • overholde gældende lovgivning og øvrige aftaler, herunder koncernkrav

Gyproc har en OHSAS 18001 certificering, hvilket betyder at vi har forpligtet os til at arbejde målrettet for at skabe, fastholde og forbedre et sundt og sikkert arbejdsmiljø.