Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Du kan kontakte Kundeservice mandag til torsdag fra 8:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
Hovedkontor

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores produkter eller systemer.

Her finder du kontaktoplysninger:

  Nyhedsbrev
 
Tak for din interesse! For at kunne færdiggøre tilmeldingsproceduren, beder vi dig venligst bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der netop er blevet sendt til dig. Du kan altid tilbagekalde din samtykke via et afmeldingslink i nyhedsbrevet eller ved at sende en e-mail til info.gyprocdk@saint-gobain.com. Du kan læse vores Persondatapolitik her - Privatlivspolitik og servicevilkår

You are here

Salg - udførende

Hos Gyproc har vi konsulenter, der hjælper forhandlere og udførende med at  finde de rigtige produkter og løsninger i projekterings- og monteringsfasen.

Ved at tænke alternativt og vælge andre løsninger eller konstruktioner, er der ofte store besparelser at hente. Besparelsen kan komme mange forskellige steder i processen. Det afhænger bl.a. af konstruktionsopbygning, materialevalg, montage, spild og byggepladsomkostninger i øvrigt.

Vores konsulenter har i mange år arbejdet med byggeoptimering og kan ved at synliggøre omkostninger ved forskellige typer gipskonstruktioner hjælpe med at optimere byggeprocessen, konstruktionen og totaløkonomien. De står altid til rådighed og yder support igennem hele processen fra projekteringen til byggeriet står færdigt.

Find din lokale Gyproc konsulent her og hør mere om dine muligheder: